LensBaby

Lensbaby fabriceert bekroonde objectieven voor DSLR-camera's of systeemcamera's waarmee vindingrijke fotografen creatieve effecten kunnen verwezenlijken. Professioneel fotograaf Craig Strong heeft in 2004 Lensbaby opgericht om fotografen in alle genres en over de hele wereld op een nieuwe manier te laten kijken. Craig plaatste een oude Speed Graphic objectief op een korte stofzuigerslang om beelden te maken die met een spiegelreflex objectief anders niet mogelijk waren: het begin van Lensbaby. Inmiddels zijn er divere objectieven en accessoires beschikbaar.

1-18 van 91

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 91

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Optic Swap

Optic Swap is het systeem van Lensbaby voor verwisselbare bodies voor het objectief, optics en accessoires. Het beidt de mogelijkheid om de optic dat bij uw Lensbaby body wordt geleverd te verwisselen met een andere Optic Swap optics. Hiermee kunt u het creatieve effect en/of de brandpuntafstand van uw Lensbaby-lens wijzigen.

Lensbaby Velvet 56

Met de Lensbaby 56 creëert u een beeld van de wereld wat u nooit eerder zag. Met een fluweelzachte, klassieke bokeh bij grotere diafragma's creëert u rijke, dromerige en subtiel foto's. Perfect voor alles van magische onderwerpen tot intieme, karakteristieke portretten. De Limited Edition van de Lensbaby Velvet 56 bevat inspirationele accenten en ingegraveerde markeringen voor het diafragma met een prachtige afwerking.

Lensbaby Circular Fisheye

Met het Lensbaby Circular Fisheye-objectief geeft u een nieuwe definitie aan vervorming en verbreedt u uw beeld met 185 graden. Dit Lensbaby objectief laat u experimenteren met extreme perspectieven waardoor u vervormde beelden met een verfijnde scherpstelling zo dichtbij kunt brengen dat het is alsof u op een afstand van 1 cm staat.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA