Lensbaby Composer Pro Nikon Sweet 35

| Omschrijving | Specificaties
 
 

Normale prijs: € 369,00

Special Price € 319,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Lensbaby Composer Pro Nikon Sweet 35

Lensbaby Composer Pro met Sweet 35mm voor Nikon

De Composer Pro
De Lensbaby Composer Pro is de opvolger van de Lensbaby Composer. De Composer Pro biedt u een zeer lichte en gemakkelijke focus en is zeer licht kantel- en draaibaar. Met het geraffineerde uiterlijk en de stevige metalen constructie is dit een stap omhoog ten opzichte van de Composer. Het is de nummer 1 keuze van elke professionele video- en fotograaf.

Lensbaby Sweet 35mm Optiek
Het Sweet 35mm optiek is een 35mm optiek met een selective focus en een verstelbaar diafragma van maximaal F2.5 tot minimaal F22. Door de selective focus heeft u de mogelijkheid een zeer scherpe Sweet Spot te creëren of een focus omringt door een troebel beeld. Ervaar een ongekende creative controle over de grootte van de Sweet Spot. De Lensbaby Sweet 35mm maakt onderdeel uit van het Lensbaby Optiek Swap systeem, dit systeem stelt u in staat verschillende optieken te gebruiken voor uw Lensbaby Composer (Pro), Scout, Muse en Control Freak.

Door de Lensbaby lens te buigen, kan de fotograaf het scherpgestelde gebied door de foto heen bewegen voor creatieve effecten. De nieuwe lens, Lensbaby Composer Pro, blijft in de positie staan waarin hij gezet wordt en kan zelfs met één hand gemakkelijk aangepast worden. Fotografen hoeven de lens niet meer in te drukken om scherp te stellen maar kunnen eenvoudigweg de lens in de juiste positie duwen en scherpstellen met de scherpstelring. De Composer blijft in de gewenste positie staan zonder dat hij vastgezet hoeft te worden.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Lensbaby Composer Pro Nikon Sweet 35
Lensbaby Composer Pro Nikon Sweet 35
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Lensbaby Composer Pro Nikon Sweet 35

Lensbaby Composer Pro Nikon Sweet 35

Normale prijs: € 369,00

Special Price € 319,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA