Leica Summarit-S 70mm F2.5 Asph. CS

| Omschrijving | Specificaties
€ 5.200,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op bestelling leverbaar

Leica Summarit-S 70mm F2.5 Asph. CS

Leica Summarit-S 70mm F2.5 Asph. CS

De met CS (Centraal Sluiter) uitgevoerde Leica S 70mm is een klassiek standaard objectief met hoge optische prestaties. De 2 aspherische elementen, samen met een hoogwaardig lichtbrekend element zorgen voor perfecte scherpte en contrast over het gehele plaatje.

De Leica Summarit-S 70mm F2.5 CS is uitgevoerd met een centraalsluiter. U kunt deze sluiter activeren door de knop op de camerabody om te zetten. Het grote voordeel van de ingebouwde centraalsluiter is voornamelijk de mogelijkheid om uw flits-synchronisatie-tijd te verlagen naar 1/500e van een seconde. De sluiter wordt elektronisch aangestuurd en staat garant voor snelle sluitertijden met een laag energieverbruik.

De Leica Summarit-S 70mm F2.5 CS herbergt maximale prestaties over het gehele diafragmabereik. Met een wijd effectief focusbereik is het mogelijk om ongebruikelijke en aantrekkelijke composities te fotograferen. Met Leica's hoogwaardige lenselementen is er zo goed als geen vignettering of chromatische aberratie, waardoor afbeeldingen weinig tot geen nabewerking nodig kunnen hebben.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Gewicht en omvang
Ontwerp
Schrijf een review voor Leica Summarit-S 70mm F2.5 Asph. CS
Leica Summarit-S 70mm F2.5 Asph. CS
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Leica Summarit-S 70mm F2.5 Asph. CS

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA