Leica M-A (Typ 127) Black Chrome

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 4.575,00
OF
Niet op voorraad

Leica M-A (Typ 127) Black Chrome

Leica is de enige fabrikant die al Jaren professionele analoge camera’s maakt. De Leica M-A (Typ 127) is een volledig mechanische 35mm meetzoekercamera. De M-A heeft geen batterijen nodig en beperkt zich alleen tot de meest essentiële instelmogelijkheden zoals ISO, diafragma en sluitertijd (maximaal 1/1000 sec). Hierdoor is de Leica M-A zelfs onder de meest extreme omstandigheden te gebruiken. Door het ontbreken van een LCD-scherm is de M-A zelfs compacter dan de digitale M camera’s.

De camera heeft een heldere zoeker met een vergroting van 0,72x en beschikt over een flitsschoen met standaard contactpunt in het midden waardoor de M-A te combineren is met verschillende soorten flitsers. De Leica M-A kan gecombineerd worden met alle M-mount objectieven met een bereik van 16-135mm.

Vorm en functie in perfecte eenheid
Onmiskenbaar functionele lijnen geven de camera een absoluut tijdloos karakter: de essentie van het design van het M-Systeem. De boven-en basisplaten zijn discreet en onopvallend afgewerkt in zwarte verf en de lederen bekleding biedt een superieure grip. Om het klassieke karakter te benadrukken is Leica zelfs zo ver gegaan om het karakteristieke beeldmerk in de vorm van een rode stip volledig weg te laten.

In 2014 viert niet alleen het Leica M-systeem haar 60-jarige bestaan, maar ook een andere icoon, de Kodak Tri-X 400 film. De Tri-X 400 film heeft een uitzonderlijke scherpte, zeer fijne korrel en een kenmerkende grijstint gradatie. Dit is dan ook de reden dat Leica deze film standaard meelevert bij elke Leica M-A camera.

Inhoud van de verpakking

  • Leica M-A Body Zwart
  • Draagriem
  • Bodydop
  • Handleiding (Engels/Duits/Frans)
Algemeen
Camera
Lenssysteem
Sluiter
Gewicht en omvang
Kleur
Schrijf een review voor Leica M-A (Typ 127) Black Chrome
Leica M-A (Typ 127) Black Chrome
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Leica M-A (Typ 127) Black Chrome

Leica M-A (Typ 127) Black Chrome

€ 4.575,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA