Lee

Lee's reputatie is opgebouwd op het feit dat elk filter individueel handgemaakt de fabriek verlaat en is gecontroleerd door een technici. Hiermee garandeert Lee dat de filters voldoen aan strenge normen. Bekijk het uitgebreide Lee-assortiment met verschillende filters, adapters, adapterringen en meer.

1-18 van 105

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 105

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lee adapterringen

Een adapterring hebt u nodig om het Lee Filtersysteem op uw lens te kunnen plaatsen. De diameter komt overeen met de filtermaat op uw lens. De andere zijde van de adapterring klikt in de filterhouder. Er zijn adapterringen met verschillende afmetingen. Zo is de Lee Adapterring Groothoek 72mm speciaal ontwikkeld voor groothoek objectieven.

Sev5n LEE Filter

Veelzijdig lichtgewicht filter om overal mee naar toe te nemen. Het Seven5 filter systeem is de ultieme opzetfiltersysteem voor gebruikers van de meeste compact systeem en Micro 4/3 Camera's. Ontworpen in lichtgewicht met hoge precisie. De Lee Seven5 Filters zijn compatibel met 75x90mm filterbereik

100mm LEE Filter

Het LEE Filter systeem 100mm heeft het grootste aanbod. Deze veelzijdige set-up is zeer populair voor spiegelreflex, middelgroot formaat evenals grootformaat gebruikers. Om deze reden heeft dit systeemn een breed scala aan filter mogelijkheden voor deze meeste lenzen. Het 100mm systeem is compatibel met LEE's 100x100mm en 100x150mm filterbereik.

SW150 LEE Filter

Ontworpen voor ultra groothoek lenzen die normaal gesproken geen filtersystemen kunnen hanteren als gevolg van een ingebouwde zonnekap of een zeer groot voorste element. Met behulp van specifieke lens adapter ringen kan de fotograaf deze erg flexibele filterhouder gebruiken met een indrukwekkende reeks van filters. Dit systeem is compatibel met LEE's 150x150mm en 150x170mm filter bereik.

Bug

Robuust, sterk en compact, de LEE Bug breidt de creatieve capaciteit voor de GoPro uit. De LEE Bug voor GoPro geeft fotografen en filmmakers nog bredere ruimte voor creativiteit en controle met een stevige houder en een scala aan hoogwaardige, optische filters. Compatibel met GoPro Hero3, HERO3 + en HERO4.

Sev5N LEE Filter

100mm LEE Filter

SW150 LEE Filter

     

Lee product kopen?

Bestelt u uw Lee op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u een passend advies geven.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA