Lampstatief

Bij fotografie of een videoproductie is een goede belichting van groot belang. Zonder de juiste belichting haalt u niet het meest optimale resultaat uit uw foto’s of video’s. Studiolampen en filters kunnen u helpen bij het creëren van voldoende licht. Echter, het licht dient wel op de juiste hoogte ingesteld te worden. Een lampstatief is daarvoor dé oplossing. Zo’n statief biedt namelijk de perfecte ondersteuning aan studiolampen en –flitsers.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Lichte en stevige lampstatieven

In ons assortiment vindt u diverse soorten lampstatieven. De meeste zijn gemaakt van licht, stevig materiaal. Bovendien zijn ze eenvoudig uit te schuiven en snel te verplaatsen. Sommige exemplaren zijn zelfs voorzien van wieltjes. Deze lichtstatieven zijn met name handig voor fotografen die graag werken met een creatieve lichtopstelling.

Lichtstatief met boomarm

Wilt u een onderwerp kunnen belichten vanuit verschillende hoeken, dan biedt een lampstatief met boomarm uitkomst. Door middel van de boomarm kunt u het licht op een veilige en stabiele manier boven het onderwerp hangen. Meestal is deze boomarm ook uitschaafbaar, waardoor u de ultieme controle heeft over de positie van het licht.

Lampstatieven van diverse merken

Wij verkopen diverse lampstatieven van verschillende merken. Zo komt u bij ons onder andere statieven tegen van bekende merken als Manfrotto, Interfit en Jinbei.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA