Kodak scanners

De scanners van Kodak brengen orde aan de papierchaos. De slimme oplossingen van Kodak helpen u bij het realiseren van een efficiëntere manier om informatie vast te leggen. Dankzij de hoge capaciteit kunt u comfortabel aan uw bureau werken terwijl de machine voor uw scans zorgt. Kortom: met de scanners van Kodak kan iedereen overal informatie vastleggen met een hoge beeldkwaliteit en nauwkeurige gegevens.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Eenvoudig foto’s digitaliseren

Het komt u misschien we bekend voor, die doos met foto’s op zolder. Tegenwoordig doen we alles namelijk digitaal en met die foto’s van vroeger doen we dan niks. Zonde eigenlijk! Het mooiste is om deze foto’s ook te digitaliseren zodat u ze met iedereen kunt delen. Dit lukt met de Kodak Picture Saver scanner. Foto’s kunt u met deze scanner eenvoudig en snel digitaliseren. Daarnaast kunt u deze beelden delen via uw computer, tablet of mobiele telefoon.

Kenmerken van de Kodak scanners

  • Efficiënt papieren informatie vastleggen
  • Eenvoudig foto’s digitaliseren
  • Hoogwaardige beeldkwaliteit

Een Kodak scanner kopen

Met een Kodak scanner kunt u documenten en foto’s eenvoudig en snel digitaliseren terwijl u doorgaat met uw werk. Online vindt u bij ons een divers assortiment aan Kodak scanners. Mocht u vragen hebben over een specifiek product, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de aanschaf van uw Kodak scanner.

Wilt u een Kodak scanners aanschaffen? Bekijk dan het assortiment van Foto Konijnenberg!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA