Het belang van Kleurmanagement

Kleurmanagement

Als u fantastische foto's hebt gemaakt, wilt u ze het liefst ook graag delen met anderen. Iedereen die ooit een een digitale foto heeft gemaakt of heeft ingescand, deze vervolgens op een computerscherm heeft bekeken en daarna ook nog heeft afgedrukt, begrijpt meteen waarom we kleurmanagement nodig hebben. Om uw mooiste momenten af te drukken is kwaliteit van de foto en de kleur essentieel. 

Het belangrijkste doel van kleurmanagement is het verkrijgen van een goede match tussen verschillende kleurapparaten. De kleuren van een beeld moeten hetzelfde lijken op een LCD-monitor van een computer, op een plasma tv-scherm en een afgedrukte poster. Door middel van kleurmanagement kunt u hetzelfde uiterlijk bereiken op al deze appraten, mits deze de vereiste kleurintensiteiten kunnen leveren. 

Voor fotografie is een goede combinatie in kleuren eigenlijk niet weg te denken. Het is van cruciaal belang dat uw prints of online gallerij verschijnen zoals ze bedoeld zijn. Kleurbeheer geeft u dan meer controle over eventuele wijzigingen die kunnen optreden in de kleur. Met onze beeldbewerkingsproducten laat u uw foto's nog beter tot hun recht komen. Denk hierbij ook aan het juiste fotobewerkingsprogramma, spidersgoede cartridges, mooi fotopapier en alle verdere printbenodigdheden

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA