Verhuur

Camera huren

Onze verhuurservice biedt u de optie om een groot assortiment hoogstaande fotoapparatuur te huren tegen een interessante vergoeding. Zo kunt u comfortabel uw foto-opdrachten uitvoeren, of een interessant toestel eerst uittesten alvorens tot een definitieve aankoop over te gaan.

U kunt de toestellen uit ons assortiment standaard huren per dag, midweek of weekend. Uiteraard zijn eveneens afwijkende periodes mogelijk. De huurprijs zal dan op maat worden aangepast.

Voor vragen over deze dienst kunt u zich wenden tot onze Klantenservice via 0031 (0)546 671843. Rechtstreeks reserveren kunt u via verhuur@foto-konijnenberg.nl, of uiteraard ter plaatse in onze vestiging in Den Ham. Aan te raden is dan wel op voorhand de beschikbaarheid te checken. 

Verhuur kan niet via de website worden gereserveerd. Bestellingen van verhuur die via de website worden gedaan, worden niet in behandeling genomen. 

Bij afhaling dient een borg betaald te worden. Dit kan enkel via Bancontact/PIN of Creditcard! Bij inlevering van de gehuurde toestellen, wordt u de borg teruggestort.

Lees hieronder alle info en voorwaarden voor verhuur.

Info en voorwaarden

 • De verhuur kan en mag uitsluitend in de winkel in Den Ham worden afgehaald en teruggebracht.
 • Een geldig legitimatiebewijs dient altijd voorgelegd te worden.
 • Bij afhaling dient een borg betaald te worden. Dit kan enkel via Bancontact/PIN of Creditcard! Bij inlevering van de gehuurde toestellen, wordt u de borg teruggestort.
 • De verhuurkosten worden op de dag van afhalen in rekening gebracht.
 • Verhuur is alleen per e-mail, telefonisch of in de winkel in Den Ham te reserveren, niet via de website. Bestellingen van verhuur die via de website gedaan worden, worden niet in behandeling genomen.
 • De verhuur dient altijd op de afgesproken dag voor 12.00 uur weer ingeleverd te worden. Bij het niet nakomen hiervan wordt er een extra dag in rekening gebracht.
 • Mocht u na de huurperiode van het desbetreffende artikel overgaan tot aanschaf van dit nieuwe product dan wordt een bedrag in mindering gebracht ter waarde van 50% van de huurprijs.
 • Huurder is verplicht als een goed huisvader voor het verhuurde te zorgen en deze te onderhouden, deze slechts in overeenstemming met de daarvoor geldende bestemming te gebruiken en deze op eigen kosten te verzekeren en verzekerd te houden tegen schade door brand en diefstal.
 • Alle kosten gemaakt aan de gehuurde zaken tijdens de duur van de overeenkomst zijn voor rekening van de bruikleennemer. Hierbij worden kosten door schade aan gehuurde apparatuur en missende accessoires rechtstreeks ingehouden op de borg.
 • Het is aan huurder verboden om de betreffende zaken aan derde in gebruik af te staan of te verhuren.
 • Indien de huurder na het einde van de huurperiode of na opzegging hiervan door Foto Konijnenberg B.V. niet binnen twee weken voldoet aan teruggave van de betreffende zaken, zal bruikleennemer voor de betreffende zaken een factuur ontvangen welke per ommegaande dient te worden voldaan en waardoor deze zaken eigendom worden van huurder.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard  American Express   Paypal  VISA  Afterpay