Retourneren

retour

Bij Foto Konijnenberg heb je een wettelijke bedenktijd van veertien dagen. Jouw bedenktijd begint op de dag nadat je het product hebt gekregen. Wil je iets retourneren? Dat kan binnen deze veertien dagen bedenktijd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, inclusief de daaraan verbonden portokosten. Als het artikel onbeschadigd en compleet (en indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking door ons wordt ontvangen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Hoe werkt het?

Als je een product wilt retourneren, volg dan onderstaande stappen. Dan ben je verzekerd van een snelle afhandeling. Je kunt het artikel ook terugbrengen of opsturen naar onze vestiging in Den Ham.

 1. Vul het retourformulier onder aan de pagina zo volledig mogelijk in en klik op verstuur. Je ontvangt dan in jouw mailbox het ingevulde formulier.
 2. Print dit formulier uit.
 3. Verpak het artikel goed en veilig. 
 4. Voeg het door jouw uitgeprinte retourformulier en een kopie van jouw aankoopfactuur bij. 
 5. Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar:

Foto Konijnenberg
Afdeling Retourneren
Kroezenhoek 8
7683 PM Den Ham
Nederland

Hoe gaat het retourproces verder?

Zodra wij jouw retourzending hebben verwerkt, sturen wij jou een bevestiging via e-mail (houd rekening met 5 werkdagen na ontvangst).
Als je het artikel wilt ruilen dan sturen wij indien voorradig het gewenste ruilartikel. Of we storten het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten zo spoedig mogelijk terug. De terugbetaling gebeurt uiterlijk binnen veertien dagen na herroeping. Bij het terug betalen hanteren we hetzelfde betaalmiddel als waar je mee betaald hebt. Wettelijk mogen wij wachten met de terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen.

Welke artikelen kan ik niet retourneren?

Op alle producten geldt dat niet meer met een artikel gedaan mag worden dan noodzakelijk om het product te beoordelen op geschiktheid.
Daarnaast kunnen niet alle producten worden geretourneerd. Het gaat dan om de volgende producten:

 • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
 • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
 • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
 • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Wil je meer weten? In artikel 6 van onze algemene voorwaarden lees je alles over het herroepingsrecht.
Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Klantgegevens

Gegevens van artikelen die u wilt retourneren

Reden voor retour

Toelichting reden retour

* Verplichte velden

 

 

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard  American Express   Paypal  VISA  Afterpay