• Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven €75,-
  • Bezoek de Klantenservice of bel +31 (0)546 671843

Over ons

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Wij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen.

Kenners Kiezen Konijnenberg

Foto Konijnenberg is al sinds 1974 de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. Op onze webshop en in onze vestigingen in Den Ham en Turnhout (België) bieden wij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Bovendien hebben wij webshops in 10 verschillende landen in Europa.

Ongeëvenaarde productkennis en ervaring

Wat Foto Konijnenberg in de markt onderscheidt - naast het enorme productaanbod - is om te beginnen een ongeëvenaarde hoeveelheid productkennis en praktische ervaring. Onze verkoopadviseurs zijn stuk voor stuk enthousiaste foto- en videoliefhebbers die hun vak op de voet volgen en dus precies weten waarover ze praten.

Zo bent u als klant altijd verzekerd van een advies dat perfect aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Bovendien organiseren we regelmatig leerzame workshops, interessante masterclasses en andere boeiende bijeenkomsten waar u kunt kennismaken met de nieuwste producten en ontwikkelingen. Bekijk hiervoor onze agenda.

Veel aandacht voor service

Wij doen er alles aan om u als klant optimaal te bedienen. In nauwe samenwerking met producenten en leveranciers proberen we daarom altijd te voldoen aan uw wensen, zodat u jarenlang zorgeloos van uw aankopen kunt genieten. 

Daarom bieden we standaard maar liefst 2 jaar garantie op alle artikelen die u bij ons koopt en heeft u bovendien de mogelijkheid deze garantie met nog eens 2 jaar uit te breiden: Het 2 jaar Extra Garantieplan.

Altijd scherp geprijsd

Behalve een ruim assortiment en een uitstekende service, proberen we bovendien altijd onze producten aan te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Daarom zeggen wij al meer dan 40 jaar: Kenners Kiezen Konijnenberg!

Contactgegevens

Foto Konijnenberg BV
Kroezenhoek 8
7683 PM Den Ham (OV)
Nederland

Tel: (0031) (0)546-671843
Fax: (0031) (0)546-672943
E-mail: info@foto-konijnenberg.nl

BTW nummer: NL815950251B01
KvK nummer: 08148310