Over ons

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Wij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen. Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen.

Op onze webshop en in onze vestigingen in Den HamTurnhout (België) en Hannover (Duitsland) bieden wij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Bovendien hebben wij, onder de naam Photospecialist, webshops in 10 verschillende landen in Europa.

Garantieplan

Veel aandacht voor service

Wij bieden standaard 2 jaar garantie op alle producten die u bij ons koopt en u heeft bovendien de mogelijkheid deze garantie met nog eens 2 jaar uit te breiden. Zo geniet u jarenlang zorgeloos van uw aankopen.

2 Jaar Extra Garantieplan

Nieuws

Altijd op de hoogte

Als specialist zijn wij altijd op de hoogte van het laatste nieuws en reviewen wij regelmatig de nieuwste producten. Meld u onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief of neem een kijkje op onze blog-, nieuws- en reviewpagina.

Blijf op de hoogte

Aanbiedingen

De beste aanbiedingen

Als exclusieve dealer van vele merken en importeur van diverse alternatieven vindt u bij ons altijd de beste aanbiedingen.

Bekijk alle aanbiedingen

 

Vacatures

Werken bij Foto Konijnenberg

Affiniteit met fotografie? De wil om te leren? En op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent.

Bekijk onze vacatures

Assortiment

Ons brede assortiment

De nieuwste producten als eerst op voorraad! Maar ook producten die u verrassen. Qua noviteit, kwaliteit en prijs!

Bekijk ons assortiment

Klantenservice

Vragen? Wij staan voor u klaar

Of u nu vragen heeft over uw bestelling, wat u het beste kunt kopen of over het product dat u heeft gekocht; U kunt ons bereiken op +31 (0)546 671843 of per mail. Of neem een kijkje op onze klantenservicepagina.

Naar de klantenservice

 

Altijd scherp geprijsd

Behalve een ruim assortiment en een uitstekende service, proberen we bovendien altijd onze producten aan te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Daarom zeggen wij al meer dan 40 jaar: Kenners Kiezen Konijnenberg!

Contactgegevens

Foto Konijnenberg BV
Kroezenhoek 8
7683 PM Den Ham (OV)
Nederland

Tel: (0031) (0)546-671843
Fax: (0031) (0)546-672943
E-mail

BTW nummer: NL815950251B01
KvK nummer: 08148310

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay