Garantie

Standaard 2 jaar Garantie

U krijgt u op alle nieuwe artikelen in het assortiment van Foto Konijnenberg standaard 2 jaar fabrieksgarantie. 

Gedurende de garantieperiode regelt Foto Konijnenberg alles wat nodig is om uw aankoop gerepareerd terug te bezorgen. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over onderzoeks-, transport- of reparatiekosten.

Lees meer over het retourneren van uw producten.

2 Jaar Extra Garantie

U hebt daarnaast de mogelijkheid om de garantie met 2 jaar te verlengen door 2 Jaar Extra Garantie erbij te kopen. Dit betekent dat u 4 jaar lang zorgeloos plezier hebt van uw product! 

Deze garantie is niet persoonsgebonden. Wanneer u het gekochte artikel besluit door te verkopen binnen de garantietermijn, dan is het garantiecertificaat overdraagbaar.

Wettelijke garantiebepalingen

Naast de Standaard 2 jaar garantie en de 2 Jaar Extra Garantie blijven de wettelijke garantiebepalingen van kracht. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat er in alle redelijkheid van verwacht mag worden. Een eventueel door het bedrijf, de fabrikant en/of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten die de consument kan doen gelden op grond van de wet en de overeenkomst op afstand.

Uitgesloten van garantie

De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:

  • Stoot- en valschade
  • Vocht- of waterschade
  • Schade door ondeugdelijk gebruik

Nederlandstalige handleiding bestellen

Foto Konijnenberg koopt over de hele wereld artikelen in tegen de scherpst mogelijke prijs. Daardoor kan het voorkomen dat een door ons geleverd artikel niet is voorzien van een handleiding in het Nederlands. Als u behoefte heeft aan een Nederlandstalige handleiding bij een bepaald artikel, dan kunt u deze tegen betaling bij ons bestellen.

Stuur daarvoor een e-mail. Vermeld in de mail in ieder geval het ordernummer van de bestelling in kwestie (te vinden in de e-mail die u heeft ontvangen ter bevestiging van de bestelling).

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay