Garantie

Garantie

Standaard 2 jaar garantie

U krijgt op alle nieuwe artikelen in het assortiment van Foto Konijnenberg standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Batterijen en accu's zijn uitgezonderd, want op deze producten ontvangt u 6 maanden fabrieksgarantie. Gedurende de garantieperiode regelt Foto Konijnenberg alles wat nodig is om uw aankoop gerepareerd terug te bezorgen. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over onderzoeks-, transport- of reparatiekosten.

Lees meer over het retourneren van uw producten.

5 jaar garantie

Bij ons profiteert u nu van maar liefst 5 jaar garantie op alle spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, compact camera’s, videocamera’s, objectieven en monitors met een aankoopbedrag van € 200 of meer! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen:

  • Koop een product
  • Schrijf een review
  • Registreer uw product

Meer informatie én voorwaarden bekijken

Wettelijke garantiebepalingen

Naast de Standaard 2 jaar garantie en het Extra Zekerheidspakket blijven de wettelijke garantiebepalingen van kracht. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat er in alle redelijkheid van verwacht mag worden. Een eventueel door het bedrijf, de fabrikant en/of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten die de consument kan doen gelden op grond van de wet en de overeenkomst op afstand.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay