Garantie

Garantie

Standaard 2 jaar garantie

Op alle nieuwe artikelen in het assortiment van Foto Konijnenberg krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Batterijen en accu's zijn uitgezonderd, want op deze producten ontvang je 6 maanden fabrieksgarantie. Gedurende de garantieperiode regelt Foto Konijnenberg alles wat nodig is om jouw aankoop gerepareerd terug te bezorgen. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over onderzoeks-, transport- of reparatiekosten.

Lees meer over het retourneren van jouw producten.

5 jaar garantie

Bij ons profiteer je nu van maar liefst 5 jaar garantie op alle spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, compact camera’s, videocamera’s, objectieven en monitors met een aankoopbedrag van € 200 of meer! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen:

  • Koop een product
  • Schrijf een review
  • Registreer jouw product

Meer informatie én voorwaarden bekijken

1 jaar garantie op occasions

Voor occasions gelden er andere regels met betrekking tot garantie dan voor nieuwe artikelen. Omdat wij elke occasion grondig controleren voordat we deze te koop aanbieden, krijg je op elke occasion 1 jaar garantie op onderzoeks-, transport- en reparatiekosten. Uitgesloten van de garantie zijn:

  • Stoot- en valschade
  • Vocht- of waterschade
  • Schade door ondeugdelijk gebruik

Wettelijke garantiebepalingen

Naast de Standaard 2 jaar garantie blijven de wettelijke garantiebepalingen van kracht. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat er in alle redelijkheid van verwacht mag worden. Een eventueel door het bedrijf, de fabrikant en/of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten die de consument kan doen gelden op grond van de wet en de overeenkomst op afstand.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA