COVID-19

We leven op het moment in onzekere en turbulente tijden. We willen jou als beeldmaker graag op de hoogte brengen hoe Fotokonijnenberg met de situatie omgaat.

Allereerst gaat onze waardering en bewondering uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Gezondheid staat voorop en om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. Daarom zullen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet in acht nemen.

We informeren je graag hoe we je op fotokonijnenberg.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven. Ondanks de minder vrolijke tijd denken we dat het bezig zijn met beelden maken (in en om het huis), beeldbewerking, fotoalbums maken en het volgen van cursussen jou alsnog een beetje plezier geven.

Pas goed op jezelf en elkaar!

Team Fotokonijnenberg

Online shoppen

Hier heb je toegang tot ons totale assortiment en wordt je bestelling veilig thuisbezorgd.

  • Onze bezorgers leveren de goederen tot de deur, zullen geen handen schudden en kunnen vragen om toestemming om voor de klant de handtekening te zetten
  • De bezorgers leveren de goederen tot aan de deur maar zullen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren zodat er geen direct contact met je is.
  • Ze zullen geen handen schudden en het kan zijn dat ze vragen om een handtekening voor je te zetten als dat nodig is.
  • Door de situatie kan het voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt, wij hopen op je begrip.

Verzending

Er wordt momenteel nog bezorgd in alle gebieden.

Wij adviseren je geen bedrijfsadres in te vullen als afleveradres, dit i.v.m. aangepaste bezorgmogelijkheden rondom COVID19.

Contact

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is onze klantenservice momenteel minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. We vragen om je begrip.

FAQ

Kan ik nog online bestellen?

Ja, je kan online je bestelling plaatsen. Je pakket wordt gewoon bezorgt.

Zijn er maatregelen rondom de bezorging?

De bezorgers leveren de goederen tot aan de deur maar zullen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren zodat er geen direct contact met je is. Ze zullen geen handen schudden en het kan zijn dat ze vragen om een handtekening voor je te zetten als dat nodig is.
Door de situatie kan het voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt, wij hopen op je begrip.

 

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA