Care Plan

Careplan

Kiest u voor ons Care Plan, dan kiest u voor de meest complete dekking! Het Care Plan is een alles-in-één garantieplan voor uw waardevolle apparatuur. U bent verzekerd tegen onder andere vallen, stoten, vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. Bovendien heeft u ook dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Het Care Plan biedt wereldwijde dekking. Als uw apparatuur op vakantie kapot gaat, is het gewoon verzekerd!

De beste verzekering – 3 jaar zorgeloos fotograferen

  • Dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de standaard 2 jaar garantie
  • Dekking op de totale kassabon, dus ook op de bijgekochte accessoires
  • Wereldwijde dekking, uw apparatuur is waar dan ook verzekerd
  • Nieuwwaarde dekking, géén afschrijving
  • Zeer laag eigen risico: € 20 per schade

Extra garantie

Natuurlijk is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het Care Plan. Met het Care Plan breidt u de garantie bovendien uit naar 3 jaar.

Lage premie

Geniet zorgeloos van uw aankoop met het Care Plan. De premie bedraagt slechts 12% van het totale aankoopbedrag voor de looptijd van 3 jaar. U betaalt dus slechts 4% van het aankoopbedrag per jaar! Het Care Plan sluit u direct af bij aankoop of binnen 8 dagen na aankoop. Online betaalt u geen aansluitkosten.

Occasions Care Plan

Uw tweedehands apparatuur verzekert u ook eenvoudig en veilig met ons Care Plan. Het bedrag is ook 12% van het aankoopbedrag met een eigen risico van slechts € 20 en werelddekking. Er is echter geen verlengde garantie, omdat het geen nieuw product betreft. Op de premie zit een kleine afschrijving. Bekijk de voorwaarden voor occasions.

Minder dan 8 dagen geleden een aankoop gedaan en u wilt uw apparatuur verzekeren?

Download hieronder de formulieren.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay