Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 116,00

Special Price € 109,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF

De Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF maakt het mogelijk om een Hasselblad objectief op een Minolta AF/Sony Alpha camera te gebruiken. De adapter is gemakkelijk en snel in gebruik. Breid uw creativiteit uit door te spelen en te experimenteren met verschillende lenzen.

Steeds meer mensen gebruiken camera's met verwisselbare lenzen. Zo kunnen de standaardcombinaties van camera's en lenzen niet langer voldoen aan de steeds veeleisender eisen van ambitieuze en professionele fotografen. Met de introductie van lensadapters hebben fotografen nu volledige controle over de individualiteit van hun apparatuur. U kunt camera's en lenzen met elkaar combineren om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Hoewel sommige camerafabrikanten hun eigen adapters hebben ontwikkeld, kunnen ze niet door verschillende camera- en lensfabrikanten worden gebruikt. Kipon heeft aan de andere kant meer dan 400 camera-adapters gefabriceerd. Met de verschillende adapters biedt Kipon haar klanten de vrijheid om camera's en lenzen afzonderlijk te combineren.

Met de Kipon HB-MAF-adapter kunnen Hasselblad V-lenzen uit de CF-serie worden aangesloten op camera's met Minolta AF of Sony A-vatting. De Minolta AF Mount is ook bekend als Minolta A. Houd er rekening mee dat wanneer u de adapter gebruikt tijdens het fotograferen, alleen de handmatige modus kan worden gebruikt, ook al is de scherpstelling ingesteld op oneindig.

Alle Kipon-adapters zijn CNC-gefreesd om de hoogste precisie en kwaliteit te garanderen. Alle adapters zijn gemaakt van messing of een aluminiumlegering.

Kenmerken van de Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF

  • Gebruik Hasselblad V-lenzen uit de CF-serie op camera's met Minolta AF of Sony A-vatting
  • Breid uw creativiteit uit
  • Bajonet aansluiting
  • Materiaal: geanodiseerd aluminium
  • Kleur: zwart

Inhoud van de verpakking

  • 1x Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF
Algemeen
Technische details
Kenmerken
Schrijf een review voor Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF
Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF

Kipon Lens Mount Adapter HASSELBLAD-MINOLTA AF

Normale prijs: € 116,00

Special Price € 109,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA