Joby Suction Cup & Locking Arm Zwart/Rood

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 32,95

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Joby Suction Cup & Locking Arm Zwart/Rood

Met de Joby Suction Cup & Locking Arm bevestigt u een GoPro action cam, een trigger, flitser of een fotocameraatje op de meest onmogelijke plaatsen. Plaats de Suction Cup zuignap op een glad oppervlak, bevestig de Locking Arm en positioneer uw apparatuur exact zoals u wilt. De Suction Cup & Locking Arm zijn ideale accessoires voor fotografen en videofilmers die veel op locatie werken. Wordt geleverd zonder camera.

Kenmerken

  • Lengte arm: 11,3 cm
  • Gemaakt van kuntstof en metaal
  • Universele 1/4'' statiefschroefdraad
  • Eenvoudig in te stellen

Zorg voor een optimale plaatsing
De Locking Arm is uitgerust met twee kogelgewrichten. Doordat die kogelgewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien als miniatuur balhoofdjes, kun je de Locking Arm zodanig plaatsen dat hij altijd en overal te gebruiken is. Dankzij een doordachte constructie met een enkele stelschroef zet u deze arm vervolgens exact in de gewenste positie vast. Op de universele 1/4-inch statiefschroefdraad plaats u de GoPro mount en uw action cam. Maar uiteraard kunt u op de statiefschroef ook andere accessoires kwijt die over een vergelijkbare verbinding beschikken. Een fotocamera, een trigger of een LED-paneel bijvoorbeeld.

Hoge kwaliteit kunststof en metaal
De Joby Suction Cup & Locking Arm is opgebouwd uit hoogwaardig kunststof en metaal. De stevige zuignap van de Suction Cup zorgt voor een stabiele grip op iedere gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld een tafelblad, een autoruit, een motorkuip of een botendek. Ook als er hogere snelheden gehaald worden, is de kracht van de zuignap namelijk zodanig dat u niet bang hoeft te zijn dat uw kostbare action cam wegwaait.

Algemeen
Technische details
Gewicht en omvang
Kenmerken
Schrijf een review voor Joby Suction Cup & Locking Arm Zwart/Rood
Joby Suction Cup & Locking Arm Zwart/Rood
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Joby Suction Cup & Locking Arm Zwart/Rood

Joby Suction Cup & Locking Arm Zwart/Rood

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 32,95

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA