Irix objectief

Irix heeft tijdens het ontwerpen van Irix objectieven bijzondere aandacht besteed aan elk detail dat telt in de fotografie. Irix objectieven zijn ontworpen om optische topprestaties te leveren met een krachtige mix van Zwitserse precisie en Koreaanse ingenieuze oplossingen. De lenzen zijn uitgerust met Neutrino coating waarmee kleurafwijkingen, flare en ghosting wordt tegengegaan. Bekijk het assortiment Irix objectieven en ontdek welk objectief aan uw wensen voldoet.

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Optische topprestaties met Irix Objectieven

Als u een Irix objectief in handen heeft, weet u het zeker: u houdt iets heel kwalitatiefs vast. Irix objectieven zijn ontworpen om topprestaties te leveren. Ze zijn prachtig door de Zwitserse precisie en de Koreaanse ingenieuze oplossingen. En of u nu een landschaps- of interieurfotograaf bent, een Irix objectief levert optische topprestaties.

Kenmerken van Irix Objectieven

Irix objectieven zijn geschikt voor verschillende merken spiegelreflexcamera’s, bijvoorbeeld Canon, Nikon of Pentax. U kunt ons filtersysteem gebruiken om aan te geven voor welke camera het objectief geschikt moet zijn. Kenmerken van Irix objectieven:

  • Voorzien van een neutrino coating
  • Levert optische topprestaties
  • Bijzondere look & feel

Koop uw Irix Objectieven online

Bij Foto Konijnenberg vindt u het objectief waar u naar op zoek bent. Als u een Irix objectief koopt, weet u zeker dat u een kwalitatief product koopt met een bijzondere look & feel. Twijfelt u nog en heeft u nog advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan klaar om u een passend advies te geven.

Ga voor superieure kwaliteit en koop een Irix objectief bij Foto Konijnenberg!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA