IP camera

Een IP-camera is een camera met een netwerkverbinding. De afbeeldingen worden via een computer verzonden door middel van een kabel (UTP) of via de ether met behulp van Wi-Fi. Een IP-camera is bijzonder, omdat het met deze techniek mogelijk is om afbeeldingen te maken met een hoge beeldkwaliteit. Als je live kijkt, heb je een veel scherper beeld en daarnaast kun je de opgenomen beelden afspelen. Ook is het mogelijk om digitaal in te zoomen op belangrijke details. Door middel van infrarood functioneert een IP camera ook 's nachts goed.

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De voordelen van een IP camera

In plaats van de oude analoge vertraagde beveiligingscamera is een IP camera eenvoudig aan te sluiten (vaak draadloos) op een netwerk. Hiermee kun je de afbeeldingen gemakkelijk vanaf jouw computer bekijken en beheren. Andere voordelen van een IP camera zijn vooral de functies. Directe opslag van afbeeldingen bijvoorbeeld op een (micro) SD-kaart, direct verzenden van een e-mailmelding of een livestream op jouw smartphone of tablet.

Wat je kunt doen met een IP camera

Een IP camera wordt vaak gebruikt in het bedrijfsleven en in de overheid voor professionele videobewaking van objecten en locaties. Een IP camera is ook ideaal voor jouw privéruimte, voor tal van toepassingen, bijvoorbeeld voor het bewaken van jouw eigendom (zoals jouw huis, bedrijf, tuin, of auto). Daarnaast kan de camera ook als babyfoon functioneren of mooie processen in de natuur volgen.

Een IP camera kopen

In ons assortiment vind je een ruim assortiment aan IP camera's. Door het ruime aanbod kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om een goede keuze te maken. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bij Foto Konijnenberg ben je aan het juiste adres voor het kopen van een IP camera.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA