Interfit Strobies XS-Bracket Kit

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 159,00

Special Price € 129,95

OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Interfit Strobies XS-Bracket Kit

Interfit Strobies XS-Bracket Strobist Kit

De Interfit XS-Bracket kit is de ideale starterskit voor de (beginnende) strobist fotograaf. Deze bracket van Interfit is dé oplossing om uw flitser te gebruiken in een softbox, grote beauty dish of flitsparaplu.

De Interfit Strobies XS-Bracket Strobist Kit bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Interfit Strobies XS Bracket (Bowens S fitting)
  • Interfit Softbox 40cm x 40cm
  • Lucht gedempt lamp/flitser statief (maximale hoogte 245cm)
  • Interfit 7-inch Reflector

Strobies XS Bracket
Een van de grootste voordelen van de XS-Bracket is zijn draaibare hotshoe mount welke het mogelijk maakt om uw iTTL of eTTL ontvanger zichtbaar te maken zodat infrarood triggers de flitser af kunnen laten gaan. Daarnaast heeft Interfit ook een extra hotshoe toegevoegd voor een radio receiver of een tweede flitser. Zelfs een paraplu monteren is mogelijk door middel van de ingebouwde houder.
Door de verstelbare hot-shoe mount is deze universeel en bent u in staat om de XS-Bracket met elke flitser te gebruiken.

Interfit Softbox 40cm x 40cm
Rechthoekige softboxen hebben, in tegenstelling tot conventionele softboxen of octo-boxen, een veel smallere licht strook. Dit heeft als voordeel dat een model of object gemakkelijker over de gehele zijkant of voorkant belicht kan worden met 1 softbox.

Lucht gedempt lamp/flitser statief
Dit Interfit lampstatief is een luchtgedempt lamp- of flitserstatief welke ideaal is voor de strobist fotograaf. Het statief is licht en zeer robuust. De hoogte is traploos in te stellen van 90 tot 245cm en het statief weegt slechts 1,65kg.

Interfit 7" Reflector
Rechtstreeks verlichten is zowel uitdagend als rijk in creativiteit. De Interfit 7" Reflector is voorzien van meerdere facetten welke zogenaamde 'hot-spots' tegen gaan. Doordat deze facetten zijn aangebracht in de reflector is het zelden nog noodzakelijk om een diffuser te plaatsen. De Interfit 7", in combinatie met een U vormige lamp, versprijdt het licht homogeen met als resultaat dat er een 'schone' flits ontstaat in elke denkbare opstelling.

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Interfit Strobies XS-Bracket Kit
Interfit Strobies XS-Bracket Kit
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay