Interfit Pop-up Tent 90 x 90 cm

| Omschrijving | Specificaties
€ 69,95
OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Interfit Pop-up Tent 90 x 90 cm

Interfit Pop-up Tent 90 x 90 cm

De makkelijkste manier om schaduwen en reflectie tegen te gaan tijdens het fotograferen van objecten is een pop-up tent gebruiken. De pop-up tent heeft een afmeting van 90x90x90cm en is zeer gemakkelijk op te zetten. De tent is op te vouwen tot een compacte platte schijf en dus gemakkelijk overal in huis op te bergen. Ook voor onderweg is de pop-up tent makkelijk mee te nemen door middel van de bijgeleverde draagtas.

Elke pop-up tent is standaard geleverd inclusief een zwarte én witte achtergrond welke op zijn plek gehouden wordt door middel van klittenband. Doordat de achtergrond makkelijk te verwijderen is hebt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk van achtergrond te wisselen. Door de voorste zijde van de pop-up tent te verwijderen of juist te plaatsen hebt u nog meer mogelijkheden om objecten met een reflecterend oppervlak te fotograferen.

Algemeen
Gegevens
1 Reviews van de Interfit Pop-up Tent 90 x 90 cm
Interfit Pop-up Tent 90 x 90 cm
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
goed voor product foto's
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
peulders danny - 30-01-2015 een kleine studio, vlug opgezet. in het begin een beetje wennen aan het in en uitklappen. je kan de lichttent overal opzetten en meenemen. leuk om te hebben. groet danny

1 artikel(en)

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay