Hasselblad Fotocamera

De handgemaakte fotocamera’s van Hasselblad staan bekend om hun iconische en ergonomische ontwerp. Hasselblad produceert de beste camera-apparatuur en blijft producten met compromisloze beeldkwaliteit creëren. Het assortiment is ruim en gevarieerd. Bent u een gevorderde, professionele fotograaf? U vindt hier uw nieuwe Hasselblad fotocamera die aansluit bij uw wensen.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Het Hasselblad assortiment

Voor elke gevorderde, professionele fotograaf hebben wij een geschikte Hasselblad fotocamera. In ons ruime assortiment vindt u ook Hasselblad objectieven. De objectieven hebben een passend antwoord op al uw creatieve vragen.

Kenmerken van een Hasselblad fotocamera

Sinds 1941 is Hasselblad de toonaangevende fabrikant van middenformaat camera’s en lenzen. Hasselblad besteedt aandacht aan een zeer eenvoudige taak: het produceren van de beste camera-apparatuur. Kenmerken van Hasselblad camera-apparatuur:

  • Camera-apparatuur wordt met de hand in Zweden gemaakt. 
  • Iconisch en ergonomisch ontwerp
  • Compromisloze beeldkwaliteit

Hasselblad fotocamera kopen

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Hasselblad fotocamera. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven passend advies bij het aanschaffen van een Hasselblad fotocamera.

U zoekt een Hasselblad fotocamera. Bij Foto Konijnenberg bent u aan het juiste adres!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA