Hama Filters

Op zoek naar Hama filters? Het merk Hama verkoopt verschillende fotografieaccessoires voor zowel de professionele als de amateurfotograaf. Zo levert Hama onder andere adapterringen. Met een adapterring kunt u filters/converters aansluiten op de lens van uw camera. Hama adapterringen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er altijd een adapterring voldoet aan uw maatwensen. De meeste adapterringen van Hama zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal is zeer licht en het garandeert een lange levensduur van uw adapterring.

1-18 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hama filterklem

Naast Hama adapterringen verkopen wij ook Hama filterklemmen. Een filterklem is een handig hulpmiddel wanneer u een vastzittende filter los wilt maken. Dankzij de hefboomwerking werkt een Hama filterklem eenvoudig en snel. De filterklem in ons assortiment is geschikt voor filters met een diameter tussen de 62mm en 86 mm.

Hama adapterring kopen?

Heeft u een Hama adapterring gevonden die aan uw wensen voldoet? Bestel dan uw Hama filter op een werkdag en u ontvangt, indien de adapterring op voorraad is, de volgende werdag al een pakketje van ons. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze vestiging in Den Ham of Turnhout.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA