Hama digitale fotolijst

Wilt u constant kunnen genieten van uw favoriete digitale beelden. Wilt u bijzondere momenten herbeleven? Dankzij de Hama digitale fotolijsten doet u dit zonder moeite. Zet uw prachtigste foto's op een geheugenkaart, plaats deze in de fotolijst en geef deze een prominente plaats in bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. Zo kunt blijven genieten van al het moois dat uw fotocamera heeft vastgelegd.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Hama Digiframe Premium

Met de Hama Digiframe 15.6" Slimline Premium kunt u niet alleen afbeeldingen weergeven, maar deze digitale fotolijst heeft ook een wekker en timer functie. Het scherm heeft een doorsnede van bijna 40 centimeter en kan zelfs muziek en video afspelen. De lijst biedt diverse functies om uw foto's weer te geven, waaronder Dia-Show, Zoom en Timerfunctie. Deze zeer royale digitale fotolijst kan zowel staan als aan de muur hangen.

Hama Digiframe

De Hama Digiframe fotolijsten zijn er in verschillende varianten. Deze Hama fotolijsten bieden u verschillende afspeelmogelijkheden en passen in ieder interieur. Daarnaast bevatten ze ook een klok en een kalender. Wilt u ondertussen ook het weer in de gaten houden? Neem dan de Hama Digiframe 8" Ultra Slim Staal met Weerstation.

Hama digitale fotolijst kopen?

Bestelt u uw Hama digitale fotolijst op een werkdag en is deze op voorraad, dan versturen wij deze nog dezelfde dag naar u toe. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u kunnen voorzien van passend advies.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA