Hahnel Captur Cable Pack Nikon

| Omschrijving | Specificaties
€ 14,95
2 Jaar Extra Garantie (tot € 250)

2 Jaar Extra Garantie (tot € 250)

OF
Levertijd 20-25 werkdagen
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Hahnel Captur Cable Pack Nikon

De Hahnel Captur Cable Pack Nikon is een eenvoudige oplossing wanneer u time lapse opnames wilt maken met uw Nikon fotocamera. Om de mooiste time lapse sequences vast te leggen kunt u deze Hahnel Captur Cable Pack gebruiken in combinatie met de Captur Timer Module. Ook kan deze Captur Cable Pack de kabels van uw Captur Module vervangen wanneer deze aan vervanging toe zijn.

Time Lapse Fotografie

U kunt meerdere foto's maken met intervallen van langer periodes en deze bewerken tot een bewegende reeks foto's. Door de Captur timer module samen te gebruiken met de Captur Cable Pack kunt u deze intervallen zelf instellen om zo de mooiste Time Lapse fotoseries te maken. Met Time Lapse Fotografie laat u bijvoorbeeld mooie landschappen, wolkenpartijen of langzaam groeiende planten tot leven komen. Ook is het mogelijk om bewegende objecten vast te leggen door een lange sluitertijd in te stellen.

Voordelige en eenvoudige oplossing

Wanneer u als hobby-fotograaf wilt experimenteren met Time Lapse opnames en intervallen dan is de Caput Cable Pack een voordelige en eenvoudige oplossing. U kunt gelijk aan de slag door de Cable Pack samen met de timer module aan te sluiten op uw fotocamera. Het is ook mogelijk om gemakkelijk uit te breiden om draadloos time lapse opnames te maken of opnames te triggeren met bijvoorbeeld licht en geluid.

Algemeen
Technische details
Kenmerken
Schrijf een review voor Hahnel Captur Cable Pack Nikon
Hahnel Captur Cable Pack Nikon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay