• Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75,-
  • Bezoek de Klantenservice of bel +31 (0)546 671843

Green Clean Sensor Cleaning Full-Frame

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 79,95
OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Green Clean Sensor Cleaning Full-Frame

Green Clean Sensor Cleaning Full-Frame

Green Clean Mini Vac systeem: mini stofzuiger voor CCD- of CMOS spiegelreflexen

Het Green Clean Mini Vac systeem: het ideale systeem om uw CCD of CMOS sensoren te reinigen. Dit nauwkeurige reinigingssysteem verwijdert allerlei soorten vuil of aanslag en is bijzonder efficiënt voor de reiniging van kwetsbare artikelen. Het Green Clean Mini Vac systeem werkt op basis van gecomprimeerde lucht en het vacuümprincipe.

Er is geen direct contact met de camera en het vuil wordt niet verplaatst maar opgezogen door een buis. Dit betekent dat er geen overblijfselen op de sensor achterblijven. Het vuil wordt in een speciale koker opgevangen. Net een mini stofzuiger dus!

Speciaal voor gebruik bij SLR camera’s is de Pick Up ontwikkeld. Het trompetuiteinde kan uw sensor niet bekrassen. Let goed op de gebruiksaanwijzing. Deze buisjes zitten per stuk in een steriele verpakking.

Alleen indien echt noodzakelijk kan men de Wet & Dry set gebruiken om na het stofzuigen eventueel vet of aanslag te verwijderen. In het Wet Foam is een nat reinigingsmiddel, niet brandbaar, niet giftig dus veilig te gebruiken en het reinigingsmiddel is goed gedoseerd. De Dry Sweep wordt gebruikt om het reinigingsmiddel volledig van de CCD te verwijderen. Dit is pluisvrij, heeft een groot absorptievermogen en is uitermate goed geschikt om de in de hoeken van de sensor te komen. De Dry Sweep zorgt ervoor dat uw sensor streeploos schoon wordt.

Het Green Clean Mini Vac systeem is 100% milieuvriendelijk!

Algemeen
Gegevens
1 Reviews van de Green Clean Sensor Cleaning Full-Frame
Green Clean Sensor Cleaning Full-Frame
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Beste product tot nu toe
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Marcel Engbers - 15-03-2017 Uitermate tevreden met het resultaat. Al andere producten gebruikt die ook goed waren, maar deze steekt er boven uit. Wel inderdaad even aandachtig de gebruiksaanwijzing doornemen. Rust gaat boven snelheid.

1 artikel(en)