Gossen Starlite 2

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 680,00

Special Price € 649,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Gossen Starlite 2

Gossen Starlite 2

De Starlite 2 is een belichtingsmeter voor semiprofessionele en professionele gebruikers. Zelfs de kleinste verschillen in lichtsterkte worden gemeten en ook voor exacte belichting is de Starlite 2 geschikt.

De meter is compact en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De diffuser is instelbaar, zodat u vanuit diverse hoeken kunt meten. De belichtingsmeter is in staat om gereflecteerd licht en incident licht te meten. Dit kan zowel omgevingslicht als flitslicht zijn.

De Starlite is zo ontworpen dat deze te bedienen is met 1 hand. De meter is compact en lichtgewicht en voorzien van een rubberen grip. Door de DIP schakelaars in het batterijvak kunt u geavanceerde instellingen toevoegen. Het display heeft een hoog contrast, waarbij automatisch de achtergrondverlichting aan gaat indien nodig.

Naast losse flitsen, is de Starlite 2 ook in staat om meerdere flitsen te meten en de flits en het omgevingslicht te analyseren, zelfs wanneer u diverse flitseenheden gebruikt. De Starlite 2 berekent automatisch het aantal benodigde flitsen. De Starlite 2 is bovendien voorzien van een systeem waarmee u de helderheid van een onderwerp kunt meten voordat de opname gemaakt is, zodat alle details behouden blijven.

Algemeen
Technische details
Gewicht en omvang
Accu/Batterij
Schrijf een review voor Gossen Starlite 2
Gossen Starlite 2
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Gossen Starlite 2

Gossen Starlite 2

Normale prijs: € 680,00

Special Price € 649,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA