Gitzo

Sinds 1944 zijn de statieven van Gitzo een begrip. Gitzo sprak de ambitie uit om zich te willen ontpoppen als marktleider met excellente producten. Niet alleen de statieven maar ook de statiefkoppen moesten deze verbluffende kwaliteit waarborgen. Tot op de dag van vandaag heeft Gitzo de meest geavanceerde en revolutionaire technologieën. 

1-17 van 136

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-17 van 136

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gitzo's hoogwaardige assortiment

Fotografen nemen enkel genoegen met het beste. Ze eisen topprestaties zonder compromissen. Gitzo is en blijft een klasse apart. Zo waren zij de eerste met koolstof productinnovaties en ontworpen zij de eerste statiefkoppen van magnesium. De klassieke stijl, moderne ergonomie, hoogwaardige materialen tot absolute stabiliteit: dat is Gitzo ten voeten uit.

Kenmerken Gitzo

Van kleine spiegelreflexcamera’s tot een professionele videocamera, Gitzo heeft het juiste statief voor u.

 • Ze zijn functioneel en tijdloos
 • Accessoires zijn altijd compatibel
 • Gitzo wil haar producten evolueren

Gitzo 5-star Dealer

Gitzo statieven en statiefkoppen worden alleen verkocht door 5-star dealers. Wij dragen met trots dit label. Hierdoor kunt u ervan op aan dat wij beschikken over uitmuntende productkennis een professionele werkwijze en een speciaal geselecteerd assortiment. Wij luisteren naar de specifieke eisen en wensen van de klant en adviseren u altijd met een passend advies. 

Altijd een passend statief? Bekijk het aanbod Gitzo bij Foto Konijnenberg!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA