Fujinon XF 14mm F2.8 R

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 899,00
 
OF
Op voorraad, direct leverbaar

Fujinon XF 14mm F2.8 R

Wanneer u foto's met veel perspectief wilt maken, is de Fujinon XF 14mm F2.8 R  het ideale groothoekobjectief dankzij zijn grote kijkhoek. Het objectief heeft weinig ruis en een hoge resolutie, zowel in het midden als aan de zijkant van het frame. Hierdoor kunt u met dit objectief zowel landschaps- als architectuurfoto's maken, alsook binnenshuis schitterende opnames maken.

Door gebruik te maken van de focusafstand en velddiepte schalen op de focusring kunt u de velddiepte extra accentueren op uw afbeeldingen. De lensconstructie bestaat uit 10 elementen in 7 groepen, waaronder 2 asferische en 3 Extra Low Dispersion elementen.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
1 Reviews van de Fujinon XF 14mm F2.8 R
Fujinon XF 14mm F2.8 R
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Compact, snel, scherp en prachtige beeldhoek!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Frank Visser - 12-02-2016 Na 3 jaar met mijn 35 en 18mm XF lenzen te hebben gefotografeerd, de XF 14mm aangeschaft. Het gaf mij meteen het oude gevoel van mijn toenmalig Olympus OM2 met 21mm lens weer terug!
Geweldige lens voor landschap en straatfotografie, de lens is er afgelopen voorjaarsvakantie in Twente er niet meer af geweest!
Scherpstelling met mijn X-M1 en zelfs met mijn X-E1 heel snel en nauwkeurig, en het omschakelen naar MF door de schermstelring terug te trekken gebruik je nu ook makkelijker dan telkens het schakelaartje om M te zetten (en dan weer vergeten terug te zetten). Het verschil met de 18mm is echt groot terwijl de afmetingen best compact zijn te noemen, echt kleiner dan verwacht wat goed past bij de kleiner X serie modellen. Echt een aanrader!

1 artikel(en)

Fujinon XF 14mm F2.8 R

Fujinon XF 14mm F2.8 R

€ 899,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA