Fujifilm X100F Zilver

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 1.399,00

Special Price € 1.349,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Fujifilm X100F Zilver

De Fujifilm X100F in de kleur zilver beschikt over een 24.3 Megapixel APS-C X-TransTM CMOS III-sensor en dezelfde X-Processor Pro beeldverwerkingsprocessor als in de X-T2 en X-Pro2 systeemcamera's. De perfecte samenwerking tussen deze twee elementen zorgen voor sublieme prestaties, meer detail, uitstekende kleuren en een ultieme beeldkwaliteit.

De X100F valt verder op door een verbeterde hybride optische en digitale elektronische zoeker, waarbij een simpele handeling voldoende is om tussen de ene of andere zoeker te wisselen. Ideaal voor straat-, reportage en portretfotografie. Ook de autofocus is verbeterd (91 autofocuspunten) en een nieuwe draaikop is toegevoegd voor het wijzigen van de ISO-instelling; deze draaiknop is geïntegreerd in de draaiknop voor het verstellen van de sluitertijd wat doet terugdenken aan oude filmcamera’s. De XF100F is dus een typische Fujifilm camera, waarbij met succes een strak retro ontwerp is gecombineerd met de allernieuwste fototechnieken.

Kenmerken van de Fujifilm X100F

 • Zelfde beeldprocessor als de X-T2 en X-Pro2 systeemcamera's.
 • Perfect voor het vastleggen van het beslissende moment door een snelle responsetijd
 • Verbeterde autofocus
 • Fujinon 23mm F2 objectief
 • Geavanceerde en unieke hybride zoeker
 • Intuïtieve en eenvoudige bediening

Geavanceerde hybride zoeker

U kunt kiezen om de optische zoeker te combineren met de elektronische zoeker, door in de optische zoeker de elektronische meetzoeker op te roepen. Daarbij krijgt u nu ook de mogelijkheid om de beelden die getoond worden in de elektronische meetzoeker (ERF) te vergroten. Daarbij kan gekozen worden tussen 100% overzicht, 2.5x en 6x vergroten. De elektronische meetzoeker is een klein elektronisch LCD scherm dat, rechts onderin, over de optische zoeker kan worden gelegd en waarmee scherpte, de TTL-kijkhoek, belichting en witbalans in real time kan worden bekeken.

Snelle autofocus

Het aantal totaal beschikbare en door u zelf te selecteren autofocuspunten voor de X100F is gestegen naar 91 (maximaal 325). Het middelste gedeelte dat ongeveer 40% van het beeld beslaat, bestaat uit 49 fase detectie autofocus punten, waardoor er nog sneller en accurater door de camera kan worden scherp gesteld. De X100F stelt scherp binnen 0,08 seconde en reageert al binnen 0,01 seconde nadat de gebruiker de ontspanknop heeft ingedrukt.

Klassiek en eenvoud

Nieuw is ook de draaiknop voor het wijzigen van de ISO-instelling die in de draaiknop voor het verstellen van de sluitertijd is geïntegreerd en wat doet terugdenken aan oude filmcamera’s. Hierdoor kunnen camera-instellingen met een blik worden vastgesteld, zonder dat u uw oog van de zoeker hoeft te verwijderen. Ook nieuw is de ‘C’ optie die is toegevoegd aan de belichtingscompensatieknop waardoor de belichting nu van ‘min -5 Ev’, tot ‘plus 5Ev’ in stappen van éénderde stop kan worden aangepast.

Elegante uitstraling

De behuizing is voorzien van duurzaam kunstleer, waardoor deze de elementen van de natuur kan trotseren. Dit kunstleer heeft niet alleen het gevoel van echt leer, het heeft ook een praktisch nut. Zo heeft u bijvoorbeeld beter grip op de camera en voelt hij er prettiger door in de hand. De boven en onderkant van de Fujifilm X100F zijn volledig gemaakt van lichtgewicht, maar tegelijkertijd stevig duurzaam aluminium. Ook de grote draaiknoppen bovenop de camera zijn vervaardigd uit precisie gefreesd aluminium, waardoor de X100F een stijlvolle en elegante uitstraling krijgt.

Inhoud van de verpakking

 • Fujifilm X100F Zilver
 • Accu NP-W126S
 • Lader BC-W126
 • Schouderriem
 • Lensdop
 • Metalen riemclip
 • Protective cover
 • Clip attaching tool
 • USB-kabel
 • Handleiding
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
2 Reviews van de Fujifilm X100F Zilver
Fujifilm X100F Zilver
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Top camera
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Guido - 27-04-2019 De Fuji x100F is de ideale camera voor als je een jong gezin hebt. Op de automatische stand maak je prachtige foto's. De nieuwe gezichtsherkenning is de reden dat ik mijn x100S heb verkocht en de upgrade naar een x100F heb gemaakt. De kwaliteit en scherpte van de foto's is geweldig. Een aanrader.
Retro delicious
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Frank - 11-03-2019 Komende van M4/3 wilde ik een vast brandpunt camera die ik wil gebruiken voor vakanties en straat fotografie...deze camera is volledig buiten het menu On-body in te stellen wat een enorm voordeel is in snelheid ....ook de fuji film.simulaties zijn prachtig ...van de mooie zwart wit foto's die.uit het toestel komen is iedereen fan ....klein nadeeltje is dat de lensdop.niet past op.de bijgekocht zonnekap...ik ben helemaal verliefd op de retro look iedereen denkt dat je met een filmrol camera bezig bent erg cool...
Ik reis voorgaan licht nooit meer gezeul.met lenzen ook het heeft geen zoom.maar met zoveel megapixels kun je makkelijk croppen maar ik wandel dan maar iets meer naar het onderwerp toe en neem dan de foto...je word creatiever met dit toestel....
Volgende stap x-pro2....mijn volgende wanne have
Koop de x100f gerust u zult geen spijt hebben.grrjs Frank

2 artikel(en)

Alternatieven voor Fujifilm X100F Zilver

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA