Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

| Omschrijving | Specificaties
 
 

Normale prijs: € 4.499,00

Special Price € 3.498,99

 
 
 
OF
Niet op voorraad

Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

De Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera is een compact en lichtgewicht systeem en levert de ultieme beeldkwaliteit voor alledaagse foto's en straatfotografie. Dit nieuwe model breidt het potentieel voor het GFX-systeem uit en maakt uitvoer in medium formaat nog toegankelijker. Met het afstandszoeker-stijlontwerp kunt u een onderwerp in het oog houden terwijl u met het andere oog door de zoeker kijkt. Hiermee kunt u de sfeer van de scène rond uw onderwerp controleren en voelen, weergegeven in de EVF. De magnesiumlegering van de Fujifilm GFX 50R is stof- en waterbestendig en tegelijkertijd bestand tegen lage temperaturen. Ondanks de grote beeldsensor, is de camera compact, lichtgewicht en extreem duurzaam. Het GFX 50R afstandszoeker-stijlontwerp, met een gewicht van slechts 775 gram, maakt het verbazingwekkend compact en licht, ondanks dat het een digitale camera van het middenformaat is, vooral wanneer deze is uitgerust met een compacte lens.

De compacte en lichtgewicht GFX-behuizing is ontworpen met aandacht voor detail om tegelijkertijd geavanceerde functionaliteit en elegantie te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn te zien in de geoptimaliseerde vormen van individuele componenten, de oppervlaktestructuur van de behuizing van magnesiumlegering en het gebruik van rubbermateriaal voor een comfortabelere grip. Bedieningsschijven, inclusief de sluitertijdknop, zijn gefreesd uit aluminium blokken voor een premium textuur. Er is extra aandacht besteed aan de interne structuur en er zijn fijne aanpassingen aangebracht aan individuele bewerkingen, zoals te zien is aan het klikkende gevoel en geluid. Hoe meer u de camera gebruikt, hoe comfortabeler hij wordt.

De Fujifilm 50R is uitgerust met 51,4 MP middelgrote CMOS-sensor en X-Processor Pro-beeldverwerkingsengine. Het Fujifilm GFX-systeem levert beeldkwaliteit bij de beste in de branche. Het combineert een uitstekende resolutie van 51,4 megapixels met uitzonderlijke tonen, geavanceerde kleurenreproductie en krachtige lenzen. De GFX 50R is uitgerust met de 0,77x 3,69M-punts organische EL elektronische zoeker (EVF). Dit maakt nauwkeurige scherpstelling mogelijk, ondanks de grote afmetingen van de mediumformaatsensor, die een ondiepere scherptediepte heeft dan die van een 35 mm volformaat sensor bij het maken van opnamen met dezelfde gezichtshoek.

Dit is het eerste model in het GFX-systeem dat low energy Bluetooth-technologie ondersteunt. Gemaakte opnamen kunnen eenvoudig en snel worden overgedragen naar smartphones en tablets die met de camera zijn gekoppeld via de Fujifilm Camera Remote-app. De Fujifilm GFX 50R biedt verschillende speciale accessoires waarmee een systeem kan worden gebouwd dat voldoet aan de specifieke eisen van professionals. Gebruikers kunnen de oplossing selecteren die het gemakkelijkst te gebruiken is volgens hun opnamescène en -methode.

Kenmerken van de Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

 • Meetzoeker-stijl camera
 • Compacte en lichtgewicht body
 • Weerbestendige structuur
 • 51,4 MP CMOS-sensor voor medium-formaat
 • X-Processor Pro
 • 2,36M-punt touchscreen LCD-achterpaneel

Standaard meegeleverd bij de Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

 • Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera (body)
 • Li-ion batterij
 • Acculader
 • Beschermhoes
 • Flitsschoenafdekking
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Technische details
Schrijf een review voor Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera
Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera
Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

Normale prijs: € 4.499,00

Special Price € 3.498,99

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA