Fotostudio

Een fotostudio biedt een fotograaf veel mogelijkheden. Zo geeft een (complete) fotostudio u onder andere de controle over het licht. Dit is erg handig, omdat de hoeveelheid licht het resultaat van uw beelden bepaalt. We kunnen eigenlijk wel stellen dat licht de basis vormt voor een goede foto. Daarom hebben wij een ruim aanbod met studioflitsers, lampstatieven en overige producten voor uw camera of fotostudio. Bij ons vindt u de juiste producten voor de inrichting van uw fotostudio!

cameraflitsers

Cameraflitsers

Met een externe cameraflitser heeft u de controle over de belichting van uw compositie. En de een goede belichting is essentieel voor een goed eindresultaat.

Meer cameraflitsers

basis fotostudio

Basis fotostudio

Begint u met het bouwen van uw eerste fotostudio? Bekijk dan hier alle geschikte producten die u nodig hebt om uw fotostudio compleet te maken.

Meer basis apparatuur

professionele fotostudio

Professionele fotostudio

Wilt u uw fotostudio uitbreiden? Wij hebben altijd de nieuwste producten voor de enthousiaste hobbyist en de professionele fotograaf.

Meer professionele apparatuur

Jinbei producten

Fotostudio’s voor alle soorten studiofotografie

Voor alle soorten studiofotografie hebben wij geschikte producten. Denk bijvoorbeeld aan studioflitsers, lampstatieven, achtergronden, softboxen en reflectieschermen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de aanschaf van een complete flitsset . Zo bent u in één keer klaar en kunt u direct aan de slag met uw eigen fotostudio.

Uw eigen fotostudio in huis

Een voordeel van de fotostudio’s van tegenwoordig is dat de meeste studio’s gemakkelijk op te bouwen en af te breken zijn. Dit maakt het mogelijk om uw woonkamer in korte tijd om te toveren tot een fotostudio. Hierdoor wordt studiofotografie ook voor de amateurfotografen steeds interessanter. Het is namelijk niet noodzakelijk om een aparte ruimte te zoeken voor uw studiofotografie. En wanneer u uw studio dan tijdelijk wilt opbergen, bieden onze tassen en koffers een veilige oplossing voor het bewaren van uw apparatuur.

Jinbei dealer

In het ons assortiment met fotostudioproducten komt u veel producten van het merk Jinbei tegen. In bijna 20 jaar tijd is Jinbei uitgegroeid tot een van de grootste producenten op het gebied van studioverlichting. Voor elk belichtingsvraagstuk dat tegenkomt, heeft Jinbei meerdere oplossingen. Bovendien staat Jinbei bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In Nederland en België zijn wij de exclusieve dealer van Jinbei.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA