Ruime keuze fotocamera's

Wilt u fotograferen met een spiegelreflexcamera, een compact camera of een systeemcamera? Wij hebben een ruim assortiment fotocamera’s. Of u nu een beginner bent, een ervaren hobbyist of een professionele fotograaf, wij hebben altijd een camera die het best past bij uw wensen. Hebt u vragen of wilt u een uitgebreid advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Fotocamera voor beginners

De beginnende fotograaf

Je bent op zoek naar jouw eerste fotocamera. Of een eerste kennismaking met fotografie met verwisselbare objectieven. In beide gevallen kies je dan voor een eenvoudig te bedienen camera.

Meer voor beginners

Fotocamera voor gevorderden

De gevorderde fotograaf

Je hebt al kennis van fotografie en bent toe aan de volgende stap. Je wilt bijvoorbeeld een fotocamera met zoeker. Bovendien wil je vooral de handmatige instellingsmogelijkheden benutten.

Meer voor gevorderden

Fotocamera voor professionals

De professionele fotograaf

Fotografie kent voor jou geen geheimen meer en je wilt jouw niveau zo hoog mogelijk houden. Je bent constant jouw uitrusting aan het heroverwegen of op zoek naar dat ene accessoire dat je weer nieuwe kansen geeft.

Meer voor professionals

De veelzijdigheid van een fotocamera

Fotocamera’s zijn er in vele soorten en maten. Een compact camera kunt u overal mee naar toenemen en is eenvoudig te bedienen. Wilt u zelf de instellingen van uw camera bepalen en heeft u enige fotografische kennis? Dan is een systeemcamera of een spiegelreflexcamera wat voor u. Beide camera’s bieden de mogelijkheid om van objectief te wisselen. Een spiegelreflexcamera heeft een zoekersysteem met spiegel en een systeemcamera heeft een elektronische zoeker.

Fotocamera eigenschappen

Veel fotografen gebruiken één body, waarbij ze afwisselend gebruik maken van meerdere objectieven. Een objectief voor tele-opnames, voor portretten, voor landschapsfotografie, enzovoort. Het objectief is dus eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de fotocamera. Het objectief bepaalt of u het maximale haalt uit de body en bepaalt mede de kwaliteit van de foto. De overige eigenschappen die de kwaliteit van een foto bepalen zijn het diafragma, de sluitertijd en ISO waarde.

Koop uw fotocamera online

In onze webshop vindt u een ruim assortiment fotocamera’s. Wij willen u niet alleen tegen de aantrekkelijkste prijs de beste camera aanbieden, maar ook een uitstekende service. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Advies bij uw camera

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA