Fotocamera voor gevorderden

Kies een camera

Je bent een ervaren fotograaf en je weet al aardig wat over fotografie. Woorden als diafragma, sluitertijd en ISO-waardes schrikken je al lang niet meer af. Kortom, je bent een gevorderde fotograaf. Ook dan kun je kiezen uit heel veel camera's. Welke past het beste bij jouw ambities?

KIES JOUW CAMERA

DSLR


Spiegelreflexcamera

Met een spiegelreflexcamera (DSLR) kun je alle kanten op. Door de gebruikte techniek en de handmatige bediening kun je de camera heel precies afstellen. Hiervoor is dan wel enige fotografiekennis benodigd. Je hebt bovendien veel uitbreidingsmogelijkheden. Denk aan objectieven, flitsers en battery grips. Houdt wel rekening met een zware cameratas.

Bekijk onze spiegelreflexcamera's

System


Systeemcamera

Een gevorderd systeem camera is zeer geschikt als je al kennis en ervaring hebt van fotograferen met een digitaal systeem met verwisselbare objectieven. Deze camera's zijn snel en accuraat en bovendien een stuk compacter en lichter dan een DSLR. Daarbij beschikken ze wel gewoon over een optische zoeker. Het aantal beschikbare accessoires kan wat minder zijn.

Bekijk onze systeemcamera's

Compact


Compactcamera

Een high-end fotocamera beschikt over alle gemakken van een doorsnee compact camera en heeft vaak een 1 inch sensor. Hierdoor is de beeldkwaliteit uitstekend. Bovendien beschikken deze fotocamera's ook over uitgebreide handmatige instellingsmogelijkheden. Veel ervaren fotografen kiezen een high-end compact camera als tweede camera. Ideaal als je licht bepakt op pad wilt.

Bekijk onze compact camera's

CAMERA ACCESSOIRES VOOR GEVORDERDEN

Hoe meer ervaring je hebt met fotografie, hoe groter de kans dat je jouw foto uitrusting gaat uitbreiden. Vooral een statief, een stevige tas voor al uw fotoapparatuur en een fotoprinter voor professionele prints zijn populaire accessoires voor gevorderde fotografen. Bekijk hieronder onze bestsellers.

ONZE TOP 5 STATIEVEN VOOR GEVORDERDEN

ONZE TOP 5 CAMERATASSEN VOOR GEVORDERDEN

ONZE TOP 5 FOTOPRINTERS VOOR GEVORDERDEN

MEER ADVIES NODIG?

Is het voor jou als gevorderd fotograaf nog steeds niet duidelijk welke fotocamera bij je past? Voor al jouw vragen en voor advies kun je terecht bij onze Klantenservice. Neem contact met ons op.

Bezoek ook onze inspiratiepagina met verschillende tips, blogs, reviews en nog veel meer interessante info over fotografie

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA