31

Mar

Evenement is afgelopen!

We kijken naar de wereld in kleur en we fotograferen de wereld in kleur. Maar door de ontwikkeling van alle mogelijkheden in de fotografie is de laatste jaren een hernieuwde belangstelling te zien voor zwart-wit fotografie. Met als groot voordeel dat u nu met allerlei software kleurenfoto’s eenvoudig kunt omzetten en u op eindeloos veel manieren in zwart-wit kunt printen. Niks geen gedoe in de doka, gewoon vanuit uw luie bureaustoel. 

Foto Jan Vermeer

Foto Jan Vermeer

Inhoud workshop

Tijdens de workshop Zwart-Wit Fotografie vertelt Sony ambassadeur Jan Vermeer u meer over deze vorm van fotografie. Jan Vermeer is vooral een kleurenfotograaf die in het verleden vaak de doka indook. Toen de - nog steeds gratis - Nik software op de markt kwam, heeft Vermeer ook de ‘ouderwetse’ zwart-wit fotografie herontdekt.

In de workshop geeft hij een presentatie waarin zijn zwart-wit fotografie centraal staat en maakt u kennis met zijn visie op deze kleurloze fotografie. U kijkt naar voorbeelden, maar verkent ook de mogelijkheden die er zijn om indrukwekkende zwart-wit foto’s om te zetten. Tussendoor gaat u met de camera naar buiten waar u samen met Jan Vermeer op zoek gaat naar perfecte zwart-wit onderwerpen.

Kortom, een kleurloze dag die ongetwijfeld volop inspiratie oplevert!

Foto Jan Vermeer

Details

  • Datum: zaterdag 31 maart 2018
  • Locatie: Foto Konijnenberg, Kroezenhoek 8, 7683 PM Den Ham
  • Tijd: 10:00 tot 15:30 uur (inclusief eenvoudige lunch)
  • Kosten: € 35,00 per persoon
  • Maximaal aantal deelnemers: maximaal 15 deelnemers

LET OP: een deel van de workshop vindt plaats in het bos. Vervoer is op eigen gelegenheid

Aanmelden

Plaats : Den Ham