15

Dec

Evenement is afgelopen!

VOLGEBOEKT

Op zaterdag 15 december krijgt u de kans om spectaculaire sportfoto’s te maken! Een groep professionele BMX’ers gaat speciaal voor ons zijn kunsten vertonen op een indoor BMX-baan. Spektakel gegarandeerd!

Sony stelt speciaal voor deze dag camera’s en objectieven beschikbaar. Niet zomaar wat camera’s, maar hun fantastische A7R III en A9. Camera’s met een autofocus waar je u tegen zegt, speciaal geschikt dus om de meest waanzinnige actiefoto’s mee te maken.

Ian Lopez van Sony en Liesbeth van Asselt van www.stapfoto.nl en bekend van haar prachtige bedrijfsfoto’s en de vele fotografiecursussen en -workshops die ze geeft, zijn aanwezig om u te helpen. Liesbeth is onlangs overgestapt van Nikon naar Sony en deelt graag haar ervaringen met u.

Sony Alpha A7R III

De Sony Alpha A7R III Body (E-Mount) is een zeer snelle 42,4 megapixel full-frame camera met nauwkeurige en snelle AF-prestaties, 10 fps en een waanzinnig dynamische bereik. De camera combineert resolutie en snelheid. De full-frame 42,4MP Exmor R BSI CMOS sensor en een vernieuwde BIONZ X beeldprocessor maken indrukwekkend 10 fps continu opnamen mogelijk, samen met verbeterde autofocus prestaties voor sneller, betrouwbaarder volgen van onderwerpen evenals een brede beelddekking.

Sony A9

De Sony Alpha A9 Body is een indrukwekkende en unieke full frame systeemcamera met een ongeëvenaarde snelheid en bruikbaarheid. De camera beschikt over een opnamesnelheid van 20 beelden per seconde, 693 fasedetectie AF-punten over 93% van de sensor en een ingebouwde 5-assige stabilisator om alles stabiel te houden. De Sony Alpha A9 is bovendien voorzien van een nieuwe stacked CMOS-sensor van het full frame formaat met 24,2 megapixels. Deze full frame systeemcamera is zeer geschikt voor sport- en wildfotografie.

Programma en aanmelden

De dag start om 11:00 uur bij Foto Konijnenberg. Na de lunch rijden wij (ieder met eigen vervoer) in een half uurtje naar Holtheme, waar Indoor BMX track Dijk gevestigd is en waar de full prof BMX’ers voor ons in actie zullen komen. We gaan door tot ongeveer 16:00 uur waarna wij afsluiten met een gezellige borrel.

Wilt u deelnemen aan deze compleet verzorgde GRATIS dag, inclusief ontvangst met koffie/thee, een stukje theorie over het gebruik van flitsers bij sportfotografie, lunch en borrel, meld u dan snel aan want er is slechts plek voor 20 deelnemers. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ervaring hebben in de fotografie en bekend zijn met de belichtingsdriehoek.
U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. De enige tegenprestatie die van u verwacht wordt, is dat u de geweldige foto’s die u deze dag van de BMX’ers maakt, naar ons mailt.

Tip: doe stevige schoenen aan die tegen een stootje kunnen en kleed u warm. Het is een indoorbaan, maar het is er net zo koud als buiten.

Details 

  • Datum: zaterdag 15 december 2018
  • Tijd: 11:00 - 17:00 uur 
  • Locatie: Foto Konijnenberg, Kroezenhoek 8, 7683 PM Den Ham
  • Minimum aantal deelnemers: 15 
  • Maximum aantal deelnemers: 20
  • Kosten: gratis (inclusief lunch en afsluitende borrel) - verplicht om vooraf aan te melden

Plaats : Den Ham