Zoals Sony het zelf verwoordt: met de Sony A7R III ziet u de wereld als nieuw. De A7R III staat garant voor verbetering op veel vlakken: de gevoeligheid, snelheid, resolutie, sluitertijden en het dynamisch bereik zijn beter dan ooit. Zelfs onder lastige omstandigheden.

De body

Al deze verbeteringen worden gehuisvest in een krachtige en compacte body. De A7R III heeft een kleine en lichte behuizing, maar is robuust en stevig genoeg voor intensief gebruik. Met zoveel kracht, precisie en potentie in handen, legt u gemakkelijk unieke ervaringen vast.

Sony A7 III

Pluk het moment

Lage resolutie en hoge ruis is verleden tijd: het beeldverwerkingssysteem is zo ontwikkeld dat een hoge resolutie en weinig ruis nu haalbaar zijn binnen een breder ISO-bereik. Ook beschikt deze camera over een Quad-VGA OLED Tru-Finder voor een gedetailleerde reproductie van details. Beide kenmerken zorgen ervoor dat deze Sony zowel de sfeer als de details van de scène perfect kan vastleggen. 

De A7R III beschikt ook over een nieuwe multikiezer. AF-AAN-knop en functies voor aanraakscherpstelling waarmee u de scherpstelling snel en intuïtief kunt bedienen. Zo laat u geen moment meer verloren gaan en kunt u snel schakelen tussen de momenten die u wilt vastleggen.

Sony A7 III

Met continu fotograferen tot 10fps met AF/AE tracking legt u spontane acties in een handomdraai vast. Heeft u scherpgesteld op een onderwerp dat onvoorspelbaar beweegt? Dan zal de AF hem niet meer gauw uit het oog zal verliezen. Naast het gemak, gaat dit ook gepaard met absolute stilte. En stilte is cruciaal wanneer u bijvoorbeeld fotografeert tijdens een emotionele bruiloft in een galmende kerk of juist wilde dieren vast wilt leggen in een afgelegen natuurgebied: in het laatste geval kan zelfs het kleinste geluidje al betekenen dat die perfecte opname aan uw neus voorbij gaat.

Focus

De oog-autofocus van de A7R III is twee keer zo snel en effectief. Het stelt scherp op ogen en volgt deze, zelfs bij een bewegend onderwerp, als het gezicht deels bedekt is of bij gebrek aan licht. Dankzij de verbeterde beeldstabilisatie over vijf assen, kunt u op hoge resolutie van de A7R III vertrouwen. U hoeft u geen zorgen te maken over verschillende soorten ruis door camerabewegingen en kunt zich volledig concentreren op uw onderwerp.

Sony A7 III

HDR-workflow

Deze full-frame camera beschikt over S-Log en HLG. Indien u flexibel wilt zijn in het fotograferen en tijdens de nabewerking uw beelden naar wens wilt verfijnen, kunt u kiezen voor de S-Log.  En voor een rechtstreekse HDR-workflow kunt u kiezen voor HLG, waarbij u meteen beelden van hoge kwaliteit krijgt. Films die u opneemt in deze beeldmodus zien er dan levensecht uit.

Gegevensoverdracht

Bestanden kunnen op eenvoudige wijze via Wi-Fi naar een smartphone, tablet, computer of FTP-server worden overgedragen. Ook is er een sync-aansluiting, waarmee externe flitsers en kabels direct kunnen worden aangesloten voor synchroon flitsen. Deze Sony beschikt over aansluitingen voor een SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) en USB Type- C . Dit zorgt voor nog meer flexibiliteit qua voeding en accessoires en voor een hogere overdrachtssnelheid als de camera is aangesloten op een computer. Zo kunt u uw spectaculaire foto's snel delen en veilig opslaan zodat geen foto verloren gaat.

Sony A7 III

Imaging Edge

De A7R III biedt volop creativiteit met het softwarepakket 'Imaging Edge'. Dit softwarepakket bestaat uit drie toepassingen voor de computer: remote, viewer en edit. Deze kunt u gratis downloaden en bieden ondersteuning voor live view-opnamen op afstand via uw computer en RAW-ontwikkeling. Kortom, haal het maximale uit uw creativiteit met deze betrouwbare A7R III van Sony.

 

Vivian Bekker

Vivian Bekker

Content Medewerker bij Foto Konijnenberg

Op mijn twaalfde verjaardag kreeg ik een paarse Fujifilm FinePix Z70 cadeau. Sindsdien is mijn interesse voor fotografie gaan groeien mede dankzij de komst van inspiratiebronnen Instagram en Pinterest. Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam als Content Medewerker bij Foto Konijnenberg.  
 
 
Fotografietips

Meer lezen?

Laat je inspireren en ontdek meer over fotografie

Elke maand schrijven wij blogs en reviewen wij producten. Ook onze adviseurs in de winkel en bij de klantenservice – allen fotograaf – sparren geregeld met onze klanten over fotografie. Daar komen dan dé leukste tips & tricks uit! Speciaal voor jou hebben we al deze blogs, reviews en tips samengevoegd onder één pagina. Bekijk onze tips en ontdek meer over fotografie. De beste fotografietips vind je bij Foto Konijnenberg!