Groot licht en een kleine behuizing: de Profoto B10 wordt geïntroduceerd als de kleinste en lichtste off-camera flitser van Profoto ooit. Deze nieuwe flitskop kenmerkt zich daarnaast door de ingebouwde flexibiliteit en een ecosysteem om mee te groeien. Een must voor de studiofotograaf! 

Grootte is van belang

Omdat grootte van belang is, heeft Profoto de B10 gecreëerd. Deze B10 is namelijk hun kleinste en lichtste off camera-flitser ooit. Met vijf keer de kracht van een speedlight maakt de flitser het eenvoudig om creatief te zijn met licht op elke willekeurige locatie. Daarnaast is het een helder en dimbaar continuelicht wat te gebruiken is voor de verlichting van zowel foto's als video's. En dit verpakt in de omvang en vorm van een cameralens. De B10 past dus met gemak in een cameratas. Naast de grootte is deze flitskop ook licht van gewicht en draadloos. De B10 is dus gemakkelijk te verplaatsen en overal mee naartoe te nemen. Perfect voor fotoshoots op locatie.

B10 Profoto

Flexibiliteit

Deze B10 is meer dan alleen een flitskop. U kunt er zowel foto's en video's mee belichten door het ingebouwde continuelicht. Qua montage is deze nieuwkomer ook gemakkelijk en flexibel. Zo kunt u deze flitskop monteren op een statief, camera tripod of kunt dit lichtgewicht eenvoudig in uw hand houden.

Een ecosysteem om mee te groeien

Wilt u niet inleveren op creativiteit? Geen probleem. Deze B10 van Profoto is compatible met verschillende Light Shaping Tools. Zodat u elk licht kunt vormen die u wilt. Verder is deze flitskop ook compatible met alle Profoto Remotes, zodat u met elk camera merk kunt werken. Niet alleen met camera's. Via de Profoto App kunt u met Smart Connectivity deze B10 ook verbinden met uw smartphone. Verleg uw creativiteit door deze optie. Door het gebruik van deze app kunt u fantastische foto's via uw smartphone maken en de flitskop op afstand bedienen.

B10 Profoto

Verkrijgbaar als Duo Kit

Bij deze introductie is er speciale aandacht voor fotografen die veel op locatie werken. Het fotograferen op locatie brengt namelijk veel uitdagingen met zich mee. Zelfs al voordat u van huis bent. Hoeveel neemt u mee naar de locatie en hoe gaat u dit meenemen? Te veel meenemen zorgt voor last van alle flitsers en kabels. Neemt u aan de andere kant te weinig mee, dan wordt de kans op een mooie foto natuurlijk kleiner.

Profoto komt met een handige B10 Flitser Duo Kit. In deze Kit krijgt u twee keer een B10 flitser, verpakt in een stijlvolle en praktische B10 Core Backpack S. U hoeft slechts uw camera en een paar lenzen te pakken en u bent klaar voor vertrek!

Kenmerken van de B10

  • Grootte en vorm van een cameralens
  • Lichtgewicht en draadloos
  • Flitslicht met de kracht van 5 speedlights
  • Flexibiliteit om te monteren op statieven of standaard
  • Connectiviteit mogelijk met de B10-app
  • Compatibel met 120+ B10 lichtvormers en AirTTL remotes

Bekijk de producten: