22

Jun

Evenement is afgelopen!

Innovatieve camera’s en uitmuntende objectieven: dát is Olympus. Het innovatieve merk heeft de afgelopen jaren hoge ogen gegooid met haar oogstrelende PEN- en OM-D camera’s en heeft menig liefhebber versteld doen staan met haar indrukwekkende objectieven line-up. Onlangs nog voegde het bedrijf maar liefst drie verbluffende f/1.2 prime-lenzen toe aan het uitgebreide assortiment.

Wilt u kennis maken met het uitgebreide, innovatieve productportfolio van Olympus of heeft u al Olympus producten en wilt u graag extra informatie of zoekt u uitbreiding? Kom dan naar de Olympus Experience Roadshow en ontdek hoe stijl en innovatie hand in hand gaan! Daarnaast profiteert u op 22 juni van 10% korting op M.ZUIKO objectieven in onze winkel in Den Ham. 

Inhoud Roadshow

Tijdens de Olympus Experience Roadshow is een Olympus specialist aanwezig om te adviseren en te inspireren. Hij heeft de complete OM-D line-up bij zich, inclusief alle verkrijgbare Olympus objectieven. Ook de allernieuwste! Zo heeft u de mogelijkheid om ter plekke camera’s en lenzen uit te proberen, vragen te stellen en te ontdekken wat de wereld van OM-D voor uw vorm van fotografie kan betekenen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw huidige Olympus camera en lenzen te voorzien van de nieuwste firmware.

Wees welkom en schrijf u in voor de Olympus Experience Roadshow.

* Verplichte velden

kijkers

Details

  • Datum: Vrijdag 22 juni 2018
  • Locatie: Foto Konijnenberg Den Ham
  • Tijd: 13:00 tot 16:00 uur 
  • Kosten: Gratis

Plaats : Den Ham