Canon Intro

Canon introduceert vandaag twee nieuwe EOS spiegelreflexcamera's: de full frame EOS 6D Mark II en de EOS 200D instapcamera. Beide modellen zijn voorzien van de meest recente generatie Canon-technologieën en daarmee verzekert u zich van een optimale beeldkwaliteit met maximaal gebruikersgemak.

De perfecte kennismaking met full frame

De EOS 6D Mark II is een veelzijdige full frame spiegelreflexcamera, die allround inzetbaar is voor zowel reis- als portretfotografie. De camera biedt naast een groot aantal innovaties ook extra controle en flexibiliteit en geeft u nog meer opnamemogelijkheden om uw fotografische visie tot leven te brengen. Dankzij de 5-assige beeldstabilisatie, een DIGIC 7-processor, een 45-punts AF-systeem en Canon's Dual Pixel CMOS AF-technologie worden al uw fotografische ambities werkelijkheid. 

Bekijk de Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 6D Mark II

 

Klein en licht, maar van alle gemakken voorzien 

De EOS 200D is een zeer compacte spiegelreflexcamera met kantelbaar touchscreen en beschikt daarbij over dezelfde DIGIC 7 processor als de professionele modellen. De vernieuwde APS-C-sensor verbetert de prestaties in omgevingen met weinig licht, zodat u heldere opnamen kunt maken wanneer bijvoorbeeld de zon ondergaat. Deze spiegelreflexcamera is dankzij het gebruikersgemak ideaal voor gebruikers van smartphones en compactcamera’s die een fotografische stap vooruit willen maken.

Bekijk de Canon EOS 200D

Canon EOS 200D