Photospecialist (in Nederland en België bekend als Foto Konijnenberg) is genomineerd voor de Magento Excellence Awards 2017 in de categorie Great Explorer. De reden voor de nominatie is het internationale succes van de tien webshops van Photospecialist en Foto Konijnenberg.

Jaarlijks worden de internationale Magento Awards uitgereikt aan websites die draaien op Magento en die daarnaast een excellente prestatie hebben geleverd. Magento is een Content Management Systeem (CMS) dat door miljoenen websites wordt gebruikt. Wereldwijd  zijn er slechts drie bedrijven genomineerd voor de categorie Great Explorer.

Magento Excellence Awards

Magento Excellence Awards

De Magento Excellence Awards worden dit jaar uitgereikt op 5 april tijdens het Magento Imagine Congres in Las Vegas. Een internationale jury, bestaande uit bijna 160 leden, bepaalt de genomineerden en de uiteindelijke winnaars. Ruim 2.500 e-commerce experts uit meer dan 45 landen reizen af naar Amerika om dit congres bij te wonen. Ook Photospecialist zal hierbij aanwezig zijn.

Over Foto Konijnenberg

Sinds 1974 is Foto Konijnenberg in Europa een specialist op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. Op de Nederlandse en Belgische webshop en in de vestigingen in Den Ham (Nederland) en Turnhout (België) bieden zij een uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-)professional als hobbyist. Bovendien heeft Foto Konijnenberg onder de naam van Photospecialist in negen andere Europese landen een webshop.