UPDATE - Het historisch schouwspel gaat dit jaar niet door. Helaas is de organisatie genoodzaakt het Historisch Schouwspel af te lassen vanwege de slechte weersvoorspelling. 

Kom op zaterdag 8 december naar Den Ham en waan uzelf terug in de tijd. In het Overijsselse dorp speelt zich dan een groot historisch schouwspel af. Bovendien is er een sfeervolle wintermarkt. Het thema van het Historisch Schouwspel is dit jaar: Van keezen en ezels (1785). Een perfectefotolocatie voor straat- en portretfotografie.

Historisch Schouwspel Den Ham

Historisch schouwspel

Met zo’n 150 - 200 figuranten uit de eigen gemeenschap is het Historisch Schouwspel een uniek evenement. De figuranten laten u in het verleden leven door authentieke gebeurtenissen na te spelen. Het Historisch Schouwspel speelt zich af rond de historische Brink in het centrum van Den Ham.

Wintermarkt

Tijdens het Historisch Schouwspel vindt er een gezellige wintermarkt plaats rondom de Brink. Er valt van alles te zien, te lachen en te bewonderen. Voorgaande jaren kwamen hier duizenden bezoekers op af. In de historische kraampjes vindt u allerlei seizoens- en streekgebonden lekkernijen, winterse sfeerartikelen en mooie decoraties.

Historisch Schouwspel Den Ham

Komt u dit jaar ook sfeer proeven?

De festiviteiten vinden plaatst op zaterdag 8 december 2018 van 13.00 tot 20.00 uur rondom de Brink in Den Ham. De entree bedraagt € 5,-. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie: bezoek de website van het Historisch Schouwspel.