Vloggen is populair en is inmiddels niet meer weg te denken in het dagelijks leven van voornamelijk jongeren tussen de 11 en 27 jaar. Als vlogger is een goede filmcamera essentieel. Panasonic weet dit als geen ander en lanceerde dé ideale camera's voor fantastische vlogs: Panasonic Lumix DMC-GH5 en Panasonic Lumix DMC-FZ2000.

Panasonic vlogcamera


Filmen in 4K 60p/50p

De Panasonic Lumix GH-serie bracht een sensatie in de industrie teweeg met zijn uitstekende video-opnameprestaties en geavanceerde functies die voldoen aan de vereisten voor professsionele niveaus en standaarden. Voor de Panasonic Lumix GH5 is de signaaluitleessnelheid in de nieuwe Digital Live MOS-sensor met maximaal 1,7 keer versneld en de nieuwe Venus Engine verwerkt signalen tot 1,3 keer zo snel. Dankzij deze combinatie is het mogelijk om met een DSLM-fotocamera fantastische vlogs op te nemen in 4K 60p/50p Ultra HD.

OLED Live View Finder

De Panasonic Lumix DMC-FZ2000 beschikt over een OLED Live View Finder met een hoge resolutie van 2360k pixels en een contrast van 10.000:1. Dit in combinatie met een sterke 0,74x vergroting en een brede beeldhoek levert een fantastisch helder beeld op. Bovendien beschikt de FZ2000 over een kantel- en draaibaar LCD-touchscreen, dat erg handig is bij het maken van vlogs.