Maak kennis met de Canon EOS R, de eerste full frame systeemcamera van Canon. Naast de supersnelle autofocus, is dit de eerste camera die onder omstandigheden met zeer weinig licht – tot -6EV – kan focussen en geluidloos kan fotograferen en filmen, met een verbluffende beeldkwaliteit als resultaat. De EOS R garandeert prestaties met ongekende beeldkwaliteit, hoogstaande connectiviteit, verfijnde ergonomie en optimaal gebruiksgemak.

Dankzij innovatieve technologie voor fotografie en filmen geeft het EOS R-systeem met Dual Pixel CMOS AF u de mogelijkheid om te fotografen en te filmen in omstandigheden bij zeer weinig licht met een accurate scherpstelling.

Canon EOS R

Het systeem biedt bovendien de hoogste standaard in film-output van alle Canon EOS-camera’s, met uitzondering van het Cinema EOS-assortiment, waardoor filmmakers hun storytelling naar een hoger niveau kunnen tillen in 4K en met een output van 10-bit via HDMI. 

Voor de EOS R zijn momenteel vier compatibele lenzen beschikbaar: de RF 28-70mm F2 L USM, RF 50 mm F1.2 L USM, RF 24-105mm F4 L IS USM en de RF 35mm F1.8 Macro IS STM.

Kenmerken van de Canon EOS R:

  • 31,7 MP full frame sensor
  • Nieuwe 12-pins mount
  • Ingebouwde sensor cleaning
  • 4K video en foto
  • Scherpstellen in 0,05 seconden

Lancering drie objectieven

Als toevoeging aan het bestaande EOS System, lanceert Canon vandaag ook drie nieuwe objectieven: de RF 50mm f/1.2L USM, RF 24-105mm f/4L IS USM, RF 28-70mm f/2L USM en de RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM.

Upgrade Deals

Upgrade uw apparatuur tijdens de Upgrade Deals! Ruil uw oude camera in, ontvang EXTRA inruilkorting! Kom met uw huidige camera naar onze winkel in Turnhout of Den Ham.

Bekijk de Upgrade Deals

Deelnemende producten: