Vandaag introduceert Canon twee nieuwe camera's: de Canon EOS 2000D en de Canon EOS M50. Eerstgenoemde is de perfecte instap spiegelreflexcamera, terwijl de M50 een veelzijdige systeemcamera is die heerlijk in de hand ligt.

Maak en deel prachtig beelden met de Canon EOS 2000D

Fotograferen kan natuurlijk uitstekend met een smartphone, maar als u de lat wat hoger wilt leggen, is een spiegelreflexcamera een goede keuze. En een van de beste keuzes is dan misschien wel de 2000D. Deze DSLR heeft alles in zich om een volgende stap te zetten. Een grote 24,1 MP sensor, Full HD video en wifi/nfc connectiviteit. Bovendien is de camera dankzij Featured Guide en Scene Intelligent Auto zeer eenvoudig in gebruik.

Canon 2000D

 

Geniet van 4K-video met de Canon EOS M50

Bent u op zoek naar een compacte camera mét verwisselbare lenzen en heel veel creatieve functies? Dan is de nieuwe M50 precies de camera waar u naar zocht. Deze systeemcamera heeft een variangle touchscreen, 4k-video functionaliteit, een nieuwe Digic 8 processor en kan 10 fps continue-opname maken. Bovendien beschikt de M50 ook over Dual Pixel CMOS AF voor trillingsvrije beelden. 

Canon M50

 

Bekijk de nieuwe camera's