Foodfotografie

Koks kunnen hun eten prachtig kunnen presenteren. Wellicht maakt u zelf ook wel eens een maaltijd die mooi genoeg is om te fotograferen. Want, wanneer u veel energie en liefde steekt in het maken van een heerlijk gerecht, dan wilt u dat ook terugzien in de foto’s.

Het doel van foodfotografie is om mensen zo te overtuigen dat ze zin krijgen in het eten wat je hebt gefotografeerd. Het is daarom belangrijk dat u de focus in uw foto op het juiste onderwerp legt. Laat u inspireren door het kunnen van de camera's, interview met foodfotografe en de door ons gegeven tips!

Rack focusing van Panasonic

Rack focusing van Panasonic

Een aantal Panasonic Lumix camera’s beschikt  over de Rack focusing/Focus transition functie. Zo is onder andere de GH5 voorzien van deze techniek. Met deze focusfunctie wordt het voor filmmakers nog eenvoudiger om scherp te stellen op het juiste punt. Het is namelijk mogelijk om meerdere focuspunten toe te voegen en hier tussen te switchen.

Lees meer

Klantportret - Niki Kits

Klantportret - Niki Kits

Portret, fashion, interieur en food. Al deze takken van fotografie beheerst de Enschedese fotografe Niki Kits-Polman tot in de puntjes. We troffen haar op een shoot en trokken een dag met haar op.

Lees meer

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay