F-Stop Lotus Aloe

| Omschrijving | Specificaties
€ 239,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Niet op voorraad

F-Stop Lotus Aloe

De F-Stop Lotus Aloe is een kleine rugzak uit de F-Stop Mountain Series en wordt het best omschreven als smal en wendbaar. De Lotus rugzak heeft een slank profiel waarin 32 liter opslag past, met een lichtgewicht harnassysteem dat comfort biedt zonder onnodig gewicht toe te voegen. Compleet met dezelfde belangrijke functies als zijn grotere tegenhangers in de Mountain Series, past de Lotus net zo goed in stedelijke omgevingen als in de bergen (ICU wordt apart verkocht). Cameratoestellen zijn toegankelijk via het achterpaneel en voorzien van YKK-ritsen. De opening bovenaan biedt toegang tot de belangrijkste interne compartimenten. Superieure water- en weersbestendigheid door YKK Aquaguard-ritsen. Snelle en catch-free sluiting tijdens veeleisende momenten dankzij Hypalon pull-tabs.

De Lotus rugzak biedt ongekende weersbestendigheid door een combinatie van geweven nylon en Advanta, een thermoplastische polyurethaanfilm. Ademend vermogen en comfort via EVA-gegoten achterpaneel. Bescherming tegen natte oppervlakken en contact met het terrein door een Hypalon-versterkte basis. Krachtige drievoudige handgreep.

Gemakkelijk toegankelijke zijzakken met ritssluiting over de volledige lengte. Elastische zak in rekbare binnenzijde met klittenbandsluiting. Paspoort, portemonnee en andere minder vaak benodigde items kunnen worden opgeborgen in een gaasvak aan de onderzijde van het deksel. Bewaar voedsel in de stretch-mesh vakjes op elke schouderriem. Multifunctionele interne sleeve die ruimte biedt aan een laptop tot 13 inch of een waterzak. Eenvoudige bevestiging van statieven, snowboard, slaapzakken en soortgelijke uitrusting via 16 GateKeeper-bevestigingspunten (GateKeepers worden apart verkocht). Bevestiging van accessoires van F-Stop en derden via het interne en externe MOLLE-systeem. Extra accessoires kunnen worden bevestigd via twee metalen D-ring bevestigingspunten. Bevestiging van een regenkap via verbindingslussen.

Kenmerken van de F-Stop Lotus Aloe

  • Smalle en wendbare rugzak met 32 liter inhoud
  • Drinksysteem met klittenbandsluiting
  • 4 Interne ICU-bevestigingspunten
  • Uitzonderlijke ondersteuning gedurende de hele dag door een intern aluminium frame
  • Compressiebanden aan de zijkant
  • Verstelbare borstriem met geïntegreerd fluitje voor noodsituaties
  • De hele dag comfort door de ergonomische Soft Flex spuitgegoten EVA-riem en schouderbanden

Inhoud van de verpakking

  • F-Stop Lotus Aloe
Algemeen
Ontwerp
Gewicht en omvang
Technische details
Schrijf een review voor F-Stop Lotus Aloe
F-Stop Lotus Aloe
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor F-Stop Lotus Aloe

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA