F-Stop Ajna Aloe (Drab Green)

| Omschrijving | Specificaties
€ 259,00
Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

F-Stop Ajna Aloe (Drab Green)

De F-Stop Ajna Aloe (Drab Green) rugzak is de kleinste van de F-Stop Mountain Series. De Ajna is de opvolger van de vorige generatie Loka, een daypack voor actieve gebruikers die op zoek zijn naar optimaal evenwicht en mobiliteit. Met 40 liter opslagcapaciteit en een handzaam formaat is de Ajna de perfecte reisgenoot voor de fotograaf, welke bestemming hij/zij ook heeft (ICU wordt apart verkocht). Cameratoestellen zijn toegankelijk via het achterpaneel en zijn voorzien van YKK-ritsen. Opening bovenaan voor toegang tot de belangrijkste interne compartimenten, ook voorzien van YKK-ritsen. Superieure water- en weersbestendigheid dankzij YKK Aquaguard-ritsen. Snelle en catch-free sluiting tijdens veeleisende momenten dankzij Hypalon pull-tabs.

De rugzak heeft een ongekende weersbestendigheid door een combinatie van geweven nylon en Advanta, een thermoplastische polyurethaanfilm. Ademend vermogen en comfort via EVA-gegoten achterpaneel. Bescherming tegen natte oppervlakken en contact met het terrein door een Hypalon-versterkte basis. Krachtige drievoudige handgreep. Gemakkelijk toegankelijke zijzakken met ritssluiting over de volledige lengte. Elastische zak met gaasmouwen in rekbare binnenzijde met klittenbandsluiting. Paspoort, portemonnee en andere minder vaak benodigde items kunnen worden opgeborgen in een gaasvak aan de onderzijde van het deksel. Bewaar voedsel in de stretch-mesh vakjes elke schouderriem. Multifunctionele interne sleeve waarin een laptop tot 13 inch past of een waterzak.

Centrale bevestiging van statieven, snowboards en soortgelijke uitrusting met snelkoppelingsriemen. Uitbreidbare bevestigingsopties via 12 GateKeeper-bevestigingspunten (exclusief GateKeepers). Bevestiging van F-Stop accessoires en accessoires van derden via het interne en externe MOLLE-systeem. Extra accessoires die kunnen worden bevestigd via twee metalen D-ring bevestigingspunten. Bevestiging van een regenkap via verbindingslussen.

Kenmerken van de F-Stop Ajna Aloe (Drab Green)

  • Rugzak met een inhoud van 40 liter
  • Drinksysteem met klittenbandsluiting
  • 4 Interne ICU-bevestigingspunten
  • Uitzonderlijke ondersteuning gedurende de hele dag door een intern aluminium frame
  • Compressiebanden aan de zijkanten
  • Verstelbare borstriem met geïntegreerd fluitje voor noodsituaties
  • De hele dag comfort door de ergonomische Soft Flex spuitgegoten EVA-riem en schouderbanden

Inhoud van de verpakking

  • F-Stop Ajna Aloe (Drab Green)
Algemeen
Ontwerp
Gewicht en omvang
Technische details
Schrijf een review voor F-Stop Ajna Aloe (Drab Green)
F-Stop Ajna Aloe (Drab Green)
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor F-Stop Ajna Aloe (Drab Green)

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA