Expodisc Depth-of-Field Set

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 35,00

Special Price € 29,95

OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Expodisc Depth-of-Field Set

Expodisc Expo Aperture

Expoaperture is een uniek en veelzijdig instrument om heel precies de scherptediepte te bepalen, bij een aantal vooraf bepaalde instellingen. Door het gebruik van deze tool kunt u heel goed de relatie zien tussen brandpunt, focus afstand, diafragma en de resulterende scherptediepte. Hierdoor krijgt de fotograaf op een effectieve wijze de controle over wat wel of niet scherp is op de foto.

Een fotograaf die de Expoaperture Guide gebruikt, kan simpelweg zijn camerasensor of filmafmeting + het gebruikte brandpunt selecteren voor een bepaalde opname. De guide laat dan meteen zien welke scherptediepte er ontstaat bij een bepaald diafragma, of bij welk diafragma de gewenste scherptediepte bereikt word.

De guide is zo ontworpen dat beginnende en ervaren fotografen, snel de variabele waarden kunnen vergelijken, om de beste combinatie te bepalen voor de te nemen foto. Op deze manier krijgt de fotograaf betere controle over zijn/haar camera en de uiteindelijke opname.

Als een alledaags gereedschap, kan de ExpoAperture2 Depth of Field Guide, makkelijk worden meegenomen door zijn compacte afmetingen. De Depth of Field Guide bestaat uit 3 onderling draaibare plastic schijven die effectief functioneren als een compacte mechanische calculator.

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Expodisc Depth-of-Field Set
Expodisc Depth-of-Field Set
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay