Epson Perfection V850 Pro

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 899,00

Special Price € 749,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Niet op voorraad

Epson Perfection V850 Pro

De Perfection V850 Pro van Epson is een topkwaliteit 6400 dpi scanner die geschikt is voor het scannen van negatieven, dia’s, foto’s en ander beeldmateriaal. De V850 Pro heeft een optische resolutie van 4800 dpi bij het scannen van foto’s en maximaal 6400 dpi bij het scannen van negatieven of dia’s met de filmhouders. Dankzij de zeer hoge 48-bit kleurdiepte bent u altijd verzekerd van een zeer accurate kleurreproductie.

De Epson Perfection V850 Pro verbetert de productiviteit door middel van de ReadyScan LED-lichtbron. Hierdoor heeft de scanner een opwarmtijd van minder dan een seconde en kunt u direct direct beginnen met scannen. Epson levert twee sets filmhouders mee, waardoor u een nieuwe set originelen kunt voorbereiden terwijl de eerste set wordt gescand.

De V850 is voorzien van Digital ICE-technologie waarmee automatisch stof, haartjes, krassen en vingerafdrukken worden verwijderd. De scanner heeft een optische dichtheid van 4.0 Dmax en wordt geleverd met de uitgebreide SilverFast SE Plus 8 en i1 scanner software. De V850 Pro heeft een USB 2.0 aansluiting.

Kenmerken van de Epson Perfection V850 Pro

  • Geschikt voor 35mm, middenformaat, dia’s en foto’s
  • Zeer hoge resolutie tot maximaal 6400 dpi
  • Zeer snelle opstarttijd
  • Automatische verwijdering van stof, haartjes, krassen en vingerafdrukken

Meegeleverd worden

  • 2 x 35mm filmhouder
  • 2 x 35mm diahouder
  • 2 x middenformaat filmhouder
  • 2 x 4 x 5" filmhouder
  • Lichtnetadapter
  • Software en drivers
Algemeen
Gegevens
Scannen
Ontwerp
Prestatie
Papier
Poorten & interfaces
Energie
Minimale systeemeisen
Eisen aan de omgeving
Certificaten
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
6 Reviews van de Epson Perfection V850 Pro
Epson Perfection V850 Pro
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alles wat je nodig hebt om negatieven om te zetten in mooie foto's.
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Tamara - 22-04-2019 Op de kunstacademie hadden ze deze scanner ook, daar heb ik hem gebruikt voor zowel negatieven als het inscannen van afbeeldingen die al afgedrukt waren. De bestanden hebben goede resoluties. De scanner is goed genoeg voor professioneel gebruik.
Nu heb ik geïnvesteerd in een exemplaar voor thuis. Het enige nadeel is dat de bijbehorende programma's op disks staan (ik heb daar geen sleuf voor), en de gebruiksaanwijzing erg beknopt is. De programma's zijn wel te downloaden vanaf het internet en de gebruiksaanwijzing staat wel online, maar het is niet erg overzichtelijk.
Als je het scannen eenmaal onder de knie hebt is zowel de scanner als het bijbehorende programma makkelijk in gebruik. De resultaten zijn goed en je kunt er hele middagen met plezier mee bezig zijn. Ik raad hem aan!
Prima prijs-kwaliteitverhouding!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Erik Barbé - 31-01-2018 Voor foto's e.d. meer dan voldoende scherpte.
Voor zwartwit-negatieven: eveneens zeer goede resultaten.
Voldoende scherpte in de hoogste resoluties.
Alleen voor kleurnegatieven blijft het een beetje behelpen wat kleurinstelling betreft. Maar ik denk dat dat voor alle scanners in dit segment geldt. Meestal krijg ik voldoende resultaten in nabewerking.
Enkel de plastic houders voor negatieven zijn een beetje bagger. Het sluiten van de houders gaat wat moeilijk. Toch ben Ik over de ganse lijn tevreden; een aanrader!
Prima apparaat
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Jos Luteijn - 14-09-2017 Na twee weken hiermee gewerkt te hebben kan ik vaststellen dat ik met dit apparaat erg blij ben. Voorlopig alleen nog zwart wit negatieven van ruim 60 jaar oud mee gescand. Deze zijn afkomstig van mijn vader. Klein beeld en 6x6. Resultaat is prima. Noem dit project "reis door de tijd". De puntjes op de i zet ik via "Light room".
Er liggen nog een heleboel dia's en foto's op mij te wachten. Over het totaal resultaat heb ik dus nog geen mening. Half klein beeld pas ik aan via "Light room". Normaal scannen gaat redelijk snel. Automatisch krassen en stofjes verwijderen duurt veel langer. Deze functie bewaar ik voor als ik echt een leuk negatief tegen kom en zo goed mogelijk wil verwerken.
Verlichtend apparaat
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Rokus Gunnink - 11-10-2016 De scanner draagt zeker niet bij aan mijn huwelijksgenot. Hij is zo mooi met zijn resultaten dat ik nu veel te veel tijd ‘kwijt’ ben met het experimenteren hoe oude negatieven en 6x6 dia’s om te toveren naar sprankelende digitale bestanden. En er kan veel. Ik ben onder de indruk hoe stofjes en krasjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wel veel werk - lees tijd – om alles uit te zoeken wat kan met de scanner. Als simpele amateur is dit echt een top product als je je negatieven en positieven uit je voor-digitale leven wilt behouden en omzetten. Hoewel mijn echtgenote klaagt over de hoeveelheid tijd is ze zeer tevreden met het resultaat. Vooral wederom uitgeprinte kleurige herinneringen uit een grijs verleden maken alles weer goed.
Top product!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Emily Valcke - 06-06-2016 Voldoet helemaal aan de verwachtingen! Perfect voor (semi)professioneel gebruik en voor fotografen die zelfstandig van thuis uit negatieven en dia's willen digitaliseren.
Meegeleverde SilverFast software biedt ook een meerwaarde voor het gebruik van deze scanner.
Doet het goed.
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Paul van Hoogstraten - 16-11-2015 Technisch kan de Perfection V850 Pro meer dan ik kan beheersen. Het manual helpt wel, maar de opties die de software bied zijn toch lastig te doorgronden.
De bekende "learning curve" moet doorlopen worden. Ben er nog niet in geslaagd om half-kleinbeeld negatieven 18x24 te laten herkennen zodat de scan niet een 36x24 met een zwarte balk wordt. Is niet onoverkomelijk, maar had iets anders verwacht. Goed, mooi apparaat, ben tevreden met de aankoop.

6 artikel(en)

Alternatieven voor Epson Perfection V850 Pro

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA