Epson EcoTank ET-7700 Printer

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 599,00

Special Price € 519,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Niet op voorraad

Epson EcoTank ET-7700 Printer

De Epson EcoTank ET-7700 printer biedt een uiterst economische oplossing voor fotoprints van hoge kwaliteit en heeft alle gebruikelijke kenmerken van een 3-in-1 inkjetprinter. Print veel foto's tegen een uiterst lage prijs met deze cartridgeloze printer. Met de bijgeleverde inkt kunt u maximaal 3400 foto's afdrukken dankzij de grote inkttanks. Voor hoge kwaliteit resultaten gebruikt dit model een zwarte pigmentinkt, een zwarte foto inkt en kleurinkt op basis van kleurstoffen. Dit model is uitgerust met een SD-kaartlezer, randloze printfunctie, twee papierladen en een 6,8 cm LCD-scherm. Met hun inkttank aan de voorkant zijn de compacte EcoTank printers gemakkelijker te gebruiken dan ooit. Met Wifi en Wifi Direct verzendt u uw documenten via Epson iPrint vanaf mobiele apparaten. Haal het beste uit uw Facebook-foto's met de Creative Print-applicatie. Hiermee kunt u uw foto's direct afdrukken, speciale wenskaarten maken en nog veel meer.

Kenmerken van de Epson EcoTank ET-7700

  • 3-in-1 multifunctioneel met 6,8 cm LCD-scherm
  • Afdrukken, kopiëren en scannen met dubbelzijdig afdrukken
  • Druk tot 3400 foto's af met de meegeleverde inkt
  • Hoge kwaliteit foto's
  • Geniet van eenvoudige vullingen met verbeterde inktflessen
  • Mobiel printen dankzij Wifi en apps

Inhoud van de verpakking

  • Epson EcoTank ET-7700
  • Voedingskabel
  • Montagehandleiding
  • Software (CD)
Algemeen
Prestatie
Prestatie
Printsnelheid
Scannen
Invoercapaciteit
Papier
Faxen
Uitvoercapaciteit
Beeldscherm
Netwerk
Opslagmedia
Poorten & interfaces
Geluidsproductie
Certificaten
Energie
Gewicht en omvang
Software
Overige specificaties
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
Verpakking
8 Reviews van de Epson EcoTank ET-7700 Printer
Epson EcoTank ET-7700 Printer
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Printer van hoge kwaliteit
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Tim - 18-09-2018 Met de Epson ET-7700 krijg je waar voor je geld! De printer is makkelijk aan te sluiten op je Wi-Fi netwerk. Verbind je laptop met hetzelfde en that's it! Klaar voor gebruik! Daarnaast zijn de afdrukken van mooie kwaliteit en is de printer redelijk snel met afdrukken.
prima printer voor veel gebruik in huis
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
koffiemuts - 01-09-2018 De Epson ET7700 heb ik nu 4 maanden in mijn bezit. Het is maar amper te zien dat er inkt op raakt, terwijl hij toch veel gebruikt wordt. Fijne printer, makkelijk in gebruik.
Het enige wat steviger zou mogen, is het klepje waar je het papier achter legt en de kwaliteit wat betreft het afdrukken van foto's.
We hebben nog nooit zo'n fijne printer gehad.
Een aanrader
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Rokus Gunnink - 20-07-2018 Na lang zoeken en twijfelen uiteindelijk gekozen voor een dure printer met een goedkope prijs per pagina aan inkt. En voor het voordeel van de inkttanks en niet steeds 'kleine' cartridges te hoeven kopen. Ik had het jaren eerder moeten doen. Deze printer aangesloten via een ethernet kabel kabel op mijn switch en werkelijk vanuit al mijn apparatuur (desktop, GSM, tablet) perfect te gebruiken met zeer fraaie prints. Eindelijk heel mooie randloze foto's makkelijk uitprinten. Er zijn zeer veel instellingen die logisch te vinden zijn. De twee papierlades goed van de voorkant te bereiken. Heb hem nu een maandje en het lijkt wel of het inktniveau niet dalen wil :-). Kortom, best een investering voor privé, maar zeker waard. De printer heeft zijn plekje en is er gewoon en print fantastisch mooi uit door de hele familie vanaf ieder apparaat.
Goede foto printer
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
biggetje - 18-12-2017 Wat een prachtige printer, mooi om te zien en eenvoudig in gebruik.
Wij hebben deze printer uit de doos gehaald, het inkt reservoir gevuld zonder vuile handen te krijgen, geïnstalleerd in het netwerk en sinds die tijd draait hij als een zonnetje.
De installatie verliep vlekkeloos zit een cd bij maar die heb ik niet gebruikt, op internet is een up to date versie.
Vullen van de reservoirs is simpel met behoud van schone handen. Afdrukkwaliteit van foto’s op A4 is prachtig maar dat komt ook doordat er een apart reservoir, foto zwart, in de printer aanwezig is.
Wij hebben deze printer nu een maand intensief in gebruik maar zien niet dat er het inkt niveau daalt, ik denk dat we er wel een maand of 10 (+/- pak papier per maand)mee kunnen printen voordat het op is. Overigens is het wel netjes dat er een 2e set inkt bijgeleverd is scheelt toch weer een €70.
Leuk is dat er buiten kleine foto’s ook A4 formaat afgedrukt kunnen worden en met een zeer hoge afdruk kwaliteit grappige bijkomstigheid is het printen op cd/dvd.
Printer is duur maar zeer degelijk en geeft een goede afdruk kwaliteit dus wel het geld waard vind ik.
Perfect
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Maria Kuijpers - 18-12-2017 Zeer goede en makkelijk te installeren printer. Zeer zuinig in gebruik. Perfecte kwaliteit.
Fijn maar prijzig
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Beatriz - 18-12-2017 De Epson ecotank printer is erg makkelijk in gebruik. Duidelijke gebruiksaanwijzing & ik als “leek” had hem zo geïnstalleerd. Het bijvullen van de inkt tanks is ook makkelijk om te doen. Ook kun je het inktniveau op deze manier erg goed in de gaten houden.

Toen ik wilde beginnen met printen gaf hij in eerste instantie elke keer een foutmelding aan. Dat was echt even zoeken, kon er niet achter komen wat ik fout deed. De uitvoerla moest geopend worden.... ik deed elke keer uitvoerla 1 of 2 open maar er zit er nog één boven die geopend moest worden. Toen was het “probleem” opgelost.

De printer print snel en duidelijk , mooie prints. Foto’s heb ik nog niet geprobeerd, maar de gewone full Colour prints waren kwalitatief erg goed.
Gebruiksvriendelijke printer met kwaliteit
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Minte - 07-12-2017 De printer is een prima voorbeeld van goede kwaliteit met meerdere functies. Het is een printer die makkelijk te begrijpen is.

Naast het printen, scannen en kopiëren van documenten en afbeeldingen kunnen er ook cd’s geprint worden. Met de toegevoegd ‘cd-gleuf’ kun je een opdruk op de cd printen. Daarnaast kun je ook vanaf een sd-kaart printen. De afbeeldingen op de sd-kaart kunnen zelfs gezien worden op het scherm wat op de printer bevind.

De instellingen zijn snel en makkelijk te begrijpen. Dit komt mede door het scherm wat op de printer te zien is. Via de knoppen kun je hierdoor makkelijk navigeren. Qua gebruiksvriendelijkheid scoort de printer dus erg hoog

De enige minpunten vind ik de snelheid van het installeren van de cd en het installeren van de printer zelf. Hierbij moet je goed de gebruiksaanwijzing lezen en volgen. Bij deze printer moet je wel goed opletten dat de klep waar de printjes uitkomen open staat en dat de klep met het scherm en de knoppen open staat.

Al met al is het een prima printer die ondanks de hoge prijs wel kwaliteit levert. Foto's worden op hoge kwaliteit afgedrukt. Daarnaast kan de printer ook dubbelzijdig printen, wat erg handig is. Ook is het een erg zuinige printer die weinig inkt verbruikt.
Een zeer goede alleskunner
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Katie - 17-11-2017 De Epson Eco Tank ET-7700 Printer is een fijne compacte printer met een mooi strak uiterlijk. De uitstekende onderdelen zijn mooi inklapbaar of uitschuifbaar gemaakt. Zoals bijvoorbeeld de opvangbak waar de printjes in terecht komen als ze klaar zijn. Ook het display is volledig inklapbaar. het display kan in de door jou gewenste stand gezet worden wat erg plezierig is.
De installatie is erg eenvoudig, volg goed de aanwijzingen in de juiste volgorde op het bijgeleverde papier en een kind kan de was doen.
Het vullen van de inkt is ook erg makkelijk, dit kan niet mis gaan door dat iedere kleur zijn eigen "puzzel" vorm heeft en daardoor alleen maar op de kleur past die in het flesje zit. Tijdens het vullen lek je geen inkt.
Je ziet goed hoeveel inkt er nog in de de reservoirs zit dit is erg makkelijk. Er kunnen verschillende apparaten dmv wifi op het apparaat worden aangesloten. Maar er kan ook met een kabel geprint worden. Dit raad ik wel aan als je foto's gaat printen. Over de wifi ging het niet altijd goed. Hij bleef dan hangen en printte de foto half uit ( dit gebeurde met A4 foto's )
Verder zijn de prints, kopietjes en de scans van hoge kwaliteit. Kortom een fijne en kwalitatief goede printer

8 artikel(en)

Alternatieven voor Epson EcoTank ET-7700 Printer

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA